Μακρής: «Να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου»

Ρεσιτάλ ομαδικού πνεύματος από τον Αντρέα Μακρή. Ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης κατά τη βράβευσή του για το PASP Top Goal Holland&Barrett 17ης αγωνιστικής, απέφυγε τις αναφορές στο άτομό του, ακόμα κι όταν αυτό ήταν αναπόφευκτο.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Αντρέα, το τέρμα σου βραβεύτηκε ως το καλύτερο της 17ης αγωνιστικής και μάλιστα με ρεκόρ ψήφων.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ψήφισε το τέρμα μου ως το καλύτερο της αγωνιστικής, σίγουρα με τιμά η επιλογή τους. Το ποδόσφαιρο όμως είναι ομαδικό άθλημα και κανένας ποδοσφαιριστής δεν σκοράρει από μόνος του. Οφείλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου γιατί τα τέρματα μπαίνουν με τη δική τους βοήθεια και συνεισφορά όπως και την τεχνική ηγεσία για την καθοδήγηση και όλους στην ομάδα που με βοήθησαν και με βοηθούν για να προσφέρω με τη σειρά μου τον καλύτερο μου εαυτό».

Το γκολ μπήκε με κεφαλιά. Δεν σε ξαναείδαμε να σκοράρεις με το κεφάλι. Ήταν η πρώτη φορά;

«Είναι αλήθεια ότι δεν σκοράρω συχνά με το κεφάλι, όταν όμως έχω την ευκαιρία, προσπαθώ πάντα για το γκολ με όποιο τρόπο μπορώ. Είναι η δεύτερη φορά που σκοράρω με κεφαλιά. Η πρώτη ήταν στην Πάφο, στο δεύτερο μου γκολ με την ομάδα, σ’ ένα παιχνίδι απέναντι στην Αγία Νάπα».

Έφτασες τα εννέα γκολ στο πρωτάθλημα. Πόσα θα βάλεις μέχρι το τέλος της περιόδου;

«Το σημαντικό είναι να κερδίζουμε, να πηγαίνει καλά η ομάδα και δεν έχει σημασία ποιος θα βάλει τα γκολ. Σαν επιθετικός βέβαια έχω την ευθύνη να βάλω όσα πιο πολλά τέρματα μπορώ και αυτή είναι πάντα η προσπάθεια μου».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ