Λόπεζ: «Έχουμε παίχτες και κόσμο για να πετύχουμε»

Το γκολ που σημείωσε απέναντι στον Οθέλλο ψηφίστηκε το καλύτερο της 5ης αγωνιστικής και ο Χιούγκο Λόπεζ βρέθηκε την Πέμπτη το πρωί στο κατάστημα Holland & Barrett της Λεμεσού, για να παραλάβει την δωροεπιταγή των 100 ευρώ.

Ο Ισπανός παίκτης του Απόλλωνα βραβεύτηκε από τον ΠΑΣΠ και την χορηγό εταιρεία Holland & Barrett.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λόπεζ:

Το γκολ σου ψηφίστηκε το καλύτερο της αγωνιστικής. Ένα μήνυμα σε αυτούς που σε ψήφισαν;
«Τους ευχαριστώ όλους για τους ψήφους. Ήταν πολύ όμορφο που με ψήφισαν και πάντα θα έχω αυτό το βραβείο για να θυμάμαι. Ελπίζω να μπορέσω να σκοράρω περισσότερα γκολ».

Για την μέχρι τώρα παρουσία σου; Έχεις σκοράρει ήδη τρία γκολ και αγωνίζεσαι καλά. Τι ευελπιστείς για την συνέχεια;
«Σε μια καριέρα, πάντα έχεις καλά και άσχημα σημεία. Όταν είσαι σε καλή φόρμα πρέπει να το εκμεταλλεύεσαι και να μην σε παίρνει απο κάτω όταν δεν είσαι. Δεν είναι το θέμα όμως μόνο για μένα, αλλά για όλη την ομάδα. Θέλουμε να ξεχάσουμε τα δύο τελευταία παιχνίδια και να μείνουμε στις συνεχόμενες νίκες που είχαμε. Είχαμε καλή απόδοση και αυτό βοηθά ατομικά τον κάθε παίκτη».

Βρισκόμενος στα αποδυτήρια κάθε μέρα και γνωρίζοντας την ατμόσφαιρα εκεί, πιστεύεις ότι η αλλαγή προπονητή ήταν αναγκαία αυτήν την στιγμή και θα βοηθήσει την ομάδα;
«Ποτέ δεν ξέρεις. Αυτό είχε συμβεί και με τον Γκουαρδιόλα στην Μπαρτσελόνα. Κέρδισαν τα πάντα, αλλά εκείνος έφυγε γιατί έκρινε πως ήταν η σωστή στιγμή. Εμείς δεν γνωρίζουμε ποιο είναι το ιδανικό για την ομάδα, αλλά πρέπει να δεχθούμε την απόφαση του συλλόγου με τον καλύτερο τρόπο. Πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας και να παίξουμε καλά, για να κερδίσουμε τίτλους».

Πιστεύεις πως με την έλευση του νέου προπονητή, θα μπορέσετε να κερδίσετε το πρωτάθλημα, που είναι και ο μεγαλύτερος σας στόχος;
«Πραγματικά το πιστεύω. Με οποιονδήποτε προπονητή πρέπει να κυνηγήσουμε την κορυφή. Πιστεύουμε πως έχουμε τους παίκτες για να τα καταφέρουμε. Έχουμε τον κόσμο και τις εγκαταστάσεις για να το πετύχουμε, οπότε δεν υπάρχει δικαιολογία για να μην τα καταφέρουμε».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ