Λαΐφης: «Το 100% για το σήμα που φοράμε»

Το γκολ που σημείωσε στην 10η αγωνιστική κόντρα στη Δόξα ψηφίστηκε ως το κορυφαίο της αγωνιστικής. Ο Κωνσταντίνος Λαΐφης είναι από τις φετινές αποκαλύψεις του πρωταθλήματος μας και κατάφερε με την αξία του να ξεχωρίσει.

Σήμερα (12/12) ο νεαρός μεσοαμυντικός βραβεύτηκε από τον ΠΑΣΠ για το Top Goal Holland & Barrett στο κατάστημα Holland & Barrett στη Λάρνακα.

Τα όσα λέει έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και αξίζει να τα διαβάσετε.

Κωνσταντίνε συγχαρητήρια. Ο κόσμος ψήφισε το δικό σου τέρμα ως το κορυφαίο της 10ης αγωνιστικής και θα θέλαμε το δικό σου σχόλιο γι’ αυτή την βράβευση.

«Ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε. Ήταν τιμή μου που το γκολ μου ψηφίστηκε ως το καλύτερο και θα προσπαθήσω για το καλύτερο για την ομάδα μου και εύχομαι να πετύχω κι άλλα γκολ».

Είναι μια χρονιά που καθιερώνεσαι στην Ανόρθωση. Υπέγραψες νέο συμβόλαιο, έχεις συνεχόμενες παρουσίες στο αρχικό σχήμα, παίζεις σε αρκετές θέσεις και θα ήθελα ένα γενικό σχόλιο για την φετινή χρονιά.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος στην Ανόρθωση. Σιγά-σιγά η ομάδα βελτιώνεται και πιστεύω του χρόνου θα είμαστε πιο έτοιμοι και θα πάμε για πολύ πιο μεγάλα πράγματα».

Σε βλέπουμε πότε στο κέντρο της άμυνας, πότε στη μεσαία γραμμή. Εσένα που σου αρέσει περισσότερο;

«Όπου με βάζει ο προπονητής μου θα παίζω. Αλλά εκεί που παίζω στο κέντρο μου αρέσει περισσότερο».

Έρχεται για την Ανόρθωση άλλο ένα ντέρμπι. Στα δυο προηγούμενα αν και παίξατε καλό ποδόσφαιρο δεν πήρατε βαθμολογικό κέρδος. Τι να περιμένει ο κόσμος στο ντέρμπι με την Ομόνοια;

«Ο κόσμος να περιμένει μόνο νίκη. Αυτό είναι το ζητούμενο. Να ξεχάσουμε τα δυο τελευταία παιχνίδια και πάμε επειγόντως για τη νίκη την Κυριακή».

Ψυχολογικά σας έχουν επηρεάσει τα δυο τελευταία αποτελέσματα;

«Σίγουρα επηρεαστήκαμε, αλλά όλοι δώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας».

Ένα μήνυμα για τον κόσμο. Στα τελευταία παιχνίδια σχεδόν γεμίζουν το «Αντώνης Παπαδόπουλος». Είναι σημαντικό το ότι αγκαλιάζουν την προσπάθεια που κάνετε και είναι κοντά σας.

«Ο κόσμος είναι απίστευτος. Ειλικρινά πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό το πράγμα, πρώτη φορά το βλέπω στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Ευχαριστούμε τον κόσμο που είναι δίπλα μας, τον χρειαζόμαστε πάντα. Υποσχόμαστε ότι θα δίνουμε το 100% για το σήμα που φοράμε στην φανέλα και να είναι σίγουροι ότι θα έρθουν και καλύτερες μέρες για την Ανόρθωση».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ