Κούλλης Παύλου: «Στο μυαλό μου, μόνο η Νέα Σαλαμίνα» (pics&video)

Δεν μπορεί με τίποτα να ξεχάσει ότι η ΑΕΚ Λάρνακας ήταν η ομάδα με την οποία έζησε μοναδικές στιγμές, ωστόσο η Νέα Σαλαμίνα είναι η προτεραιότητά του αυτή τη στιγμή και το μόνο που υπάρχει στο μυαλό του.

Ο λόγος για τον Κούλλη Παύλου, ο οποίος ήταν ο νικητής στο SUPERFOODS – PASP Top Goal 4ης αγωνιστικής και κλήθηκε να μιλήσει για το επικείμενο παιχνίδι των ερυθρολεύκων με την πρώτη του αγάπη, την ΑΕΚ Λάρνακας.

Παραθέτουμε τα κυριότερα σημεία των τοποθετήσεών του στο potathlima.com, χορηγό επικοινωνίας του διαγωνισμού:

* «Θέλω να ευχαριστήσω όσους με ψήφησαν για να βγω ως το καλύτερο γκολ. Όμως είναι μια συλλογική προσπάθεια όλων των ποδοσφαιριστών και πως το γκολ μου βοήθησε για να πάρουμε την νίκη, αυτό έχει σημασία».

* «Σημασία έχει ότι βγήκε πρώτο και το ότι ήταν κοινό αποδεχτό από όλους το κάνει ακόμα καλύτερο. Σίγουρα αυτό είναι μια ευθύνη γιατί κάθε φορά πρέπει να προσπαθούμε και να πάρουμε το καλύτερο για την ομάδα. Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή αυτό έχει σημασία».

* «Ο αρχικός στόχος της Νέας Σαλαμίνας για την φετινή χρονιά είναι η πρώτη εξάδα. Το ότι βρισκόμαστε τώρα εκεί, μας δίνει αυτοπεποίθηση, αλλά σημασία έχει να βρισκόμαστε εκεί και στο τέλος του πρωταθλήματος. Αυτό θα προσπαθήσουμε, με όλα μας τα μέσα να το πετύχουμε. Σίγουρα υπάρχει μια πολύ καλή ομάδα που χρειάζεται δουλειά και καλό υλικό. Θεωρώ ότι με μια συλλογική προσπάθεια από όλους μας, αυτός ο στόχος θα επιτευχθεί».

* «Η ομάδα θα προσπαθήσει να αγωνιστεί όπως σε όλα τα παιχνίδια, στόχος μας βέβαια είναι η νίκη. Όσο αφορά την δική μου θέση, σίγουρα είναι μια ομάδα, στην οποία πέρασα σχεδόν τα πάντα σε αυτή. Όμως τη δεδομένη στιγμή, στο μυαλό μου υπάρχει μόνο μια ομάδα και αυτή είναι η Νέα Σαλαμίνα. Για αυτό με την σειρά μου θα προσπαθήσω τα πάντα για να πάρουμε αυτόν τον αγώνα».

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ