Κορυφαίοι νέοι με πράσινο χρώμα!

Φιναλίστ με… πράσινο χρώμα όσον αφορά την ανάδειξη του κορυφαίου νέου ποδοσφαιριστή του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας! Στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2022/23», τα οποία θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Πέμπτη 18/05/2023 σε ζωντανή μετάδοση από την Cablenet Sports 1 στις 21:00 (σύνδεση από τις 20:15 για το Pre-Show) θα βραβευτεί, ανάμεσα σε άλλους, και ο «Best Young Player of the Season»!

Στο πλαίσιο αυτό ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών σας παρουσιάζει σήμερα τους τέσσερις νεαρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους. Για την ανάδειξη του κορυφαίου νέου ποδοσφαιριστή λήφθηκαν υπόψη τέσσερίς διαφορετικές μέθοδοι ψηφοφορίας. Συγκεκριμένα, τον τελικό νικητή καθόρισαν οι ψήφοι των φιλάθλων, των επιτροπών που δημιούργησε ο ΠΑ.Σ.Π. για τα βραβεία, οι ποδοσφαιριστές όλου του πρωταθλήματος, καθώς και οι δέκα νεαροί που ήταν υποψήφιοι για τον «Best Young Player of the Season».

Oι τέσσερις ποδοσφαιριστές βρέθηκαν μαζί στην τελική ευθεία και φλέρταραν με την πρωτιά. Η Ομόνοια είναι η ομάδα που στρέφει τα φώτα πάνω της στη συγκεκριμένη κατηγορία αφού τρεις από τους τέσσερις ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο ρόστερ της. Πρόκειται για τους Ανδρόνικο Κακουλλή, Λοΐζο Λοΐζου και Χαράλαμπο Χαραλάμπους, οι οποίοι λάμπουν με την παρουσία τους στα γήπεδα, ενώ «σφήνα» στην τριάδα μπήκε ο εξαιρετικός Σταύρος Γαβριήλ που αγωνίζεται στον Ακρίτα, ως δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ.

Σε μία περίοδο που σπανίως οι κυπριακοί σύλλογοι εμπιστεύονται και δίνουν ευκαιρίες σε Κύπριους νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι τελευταίοι αποδεικνύουν συνεχώς με την παρουσία τους ότι μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο τόσο στις ομάδες τους όσο και στην βελτίωση της ποιότητας του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Διοργανωτής των «PASP FOOTBALL AWARDS 2022/23» είναι ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π.), χορηγός μετάδοσης η Cablenet και χορηγοί των βραβείων οι Unicars (Volkswagen), Stoiximan, μπύρα Carlsberg, Ducati Cyprus, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και Blue Pharmacies, αντιπρόσωποι των προϊόντων Lander Polar Ice και PharmaLEAD.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ