Καταγγελία ποδοσφαιριστή: Μας εκμεταλλεύτηκε για να κερδίσει αξίωμα…

Γνωστός Κύπριος -παλαίμαχος πλέον- ποδοσφαιριστής θέλησε να στείλει τα δικά του μηνύματα μέσω των εκφραστικών Μέσων του ΠΑ.Σ.Π. Με αφορμή τη δημοσιοποίηση της λίστας με τους παίκτες που αφέθηκαν μόνοι τους να καλύψουν τα ιατρικά τους έξοδα, αποφάσισε να επικοινωνήσει μαζί μας και να μας αφηγηθεί τα δικά του βιώματα για να παραδειγματίσει τους πιο νέους σε ηλικία παίκτες και να μάθουν από τα παθήματά του.

«Θεωρώ πως κάποιος πρέπει να τους στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα και να προβληματίσει» μας ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παραθέτουμε τα σημαντικότερα σημεία από την αφήγηση του ποδοσφαιριστή:

* Μου ζητήθηκε να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον σύλλογο και το έκανα γιατί θεώρησα ότι θα συμμετείχαν σε μια ευγενή προσπάθεια.

* Τον δεύτερο χρόνο μου ζήτησαν να μείνω, παρά το γεγονός ότι μου όφειλαν μεγάλο ποσό. Ενώ μπορούσα να βρω πολύ καλύτερους όρους εργασίας, αποφάσισα να τους βοηθήσω. Χάρισα μεγάλο μέρος των χρημάτων που μου όφειλαν και μείωσα κατά πολύ τις απολαβές μου.

* Σ΄ αυτή τη σεζόν έπρεπε να εξεταστώ μέσω μαγνητικού τομογράφου. Το έκανα. Ο προπονητής μου είπε ότι θα καλυφθούν τα έξοδα από την ασφάλεια. Όμως έφυγε μετά από 8-10 αγωνιστικές. Κι όπως αποδείχθηκε ουδέποτε καλύφθηκαν τα έξοδα για την εξέταση. Ήρθαν να τα διεκδικήσουν από εμένα τώρα, μετά την πάροδο μεγάλου χρονικού διαστήματος. Ο σύλλογος διαλύθηκε και δεν μπορούσαν να βρουν κάποιον παράγοντα…

*Αποφάσισα να επικοινωνήσω με πρώην παράγοντα της ομάδας και να του προτείνω να μοιραστούμε το χρηματικό ποσό. Δεν ήταν τόσο τα χρήματα. Θεωρούσα ότι πρόσφερα πολλά στο σύλλογο, στον ίδιο τον παράγοντα και είχα προσωπικό κόστος. Με έπνιγε το άδικο.

* Όταν του είπα τη σκέψη μου, απάντησε με θράσος. «Μου τα τρώγατε τόσο καιρό…». Εξοργίστηκα εκείνη τη στιγμή. Ο συγκεκριμένος μπήκε στον σύλλογο μόνο και μόνο για να κερδίσει εκλογή σε αξίωμα. Και το πέτυχε. Για να το πετύχει, κάποιοι παίκτες σαν εμένα έδωσαν πολλά για την ομάδα που χρησιμοποίησε ώστε να πετύχει τους σκοπούς του. Κατέστρεψα την υγεία μου. Είχα πρόβλημα στο γόνατο και τερμάτισα πρόωρα την καριέρα μου. Χάρισα τα λεφτά που μου όφειλαν. Εκτελούσα χρέη προπονητή, κι έκανα δουλειές για λογαριασμό του συλλόγου με δικά μου έξοδα. Και αυτό ήταν το ευχαριστώ για όλα αυτά… Δεν φτάνει που χάρισα λεφτά στον σύλλογο, τώρα κάποιοι που πάνω στη δική μου πλάτη και σε άλλων συμπαικτών μου απέκτησαν αξιώματα, αρνούνται να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους.

* Οι πιο νέοι παίκτες να προσέξουν και να μην γίνουν θύματα εκμετάλλευσης. Του πρόσφερα τόσα και όταν του είπα να καλύψει τα μισά χρήματα απ΄ αυτά που έπρεπε να πληρώσει μου απάντησε ότι του έτρωγα τα λεφτά…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ