Καταδικάζουμε τα επεισόδια στον τελικό – Νοιώθουμε πολύ μόνοι…

Ο ΠΑ.Σ.Π. καταδικάζει απερίφραστα τις ενέργειες οπαδών που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή των Κυπελλούχων Γιώργου Βασιλείου.

Τέτοιες ενέργειες δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο και γενικά στον αθλητισμό. Πόσο μάλλον στη δεύτερη τη τάξη διοργάνωση του αθλήματος στην Κύπρο, με την οποία πέφτει η αυλαία της σεζόν και θα έπρεπε να αποτελεί γιορτή και αποθέωση της στρογγυλής θεάς.

Γενικώς ως Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών έχουμε κάνει πολλά για την εμπέδωση της σωστής παιδείας. Συμμετέχουμε σε όλες τις εκστρατείες της FIFPro με στόχο την αντιμετώπιση των αρνητικών φαινομένων στον αθλητισμό, ενώ εδώ και χρόνια πάμε στα σχολεία και στέλνουμε τα κατάλληλα μηνύματα για το ευ αγωνίζεσθαι.

Ίσως θα πρέπει επιτέλους να υπάρjει ένας εθνικός σχεδιασμός για την αντιμετώπιση των φαινομένων βίας στους αθλητικούς χώρους. Ως ΠΑ.Σ.Π. το έχουμε τονίσει πολλές φορές και έχουμε κάνει και συναντήσεις με την Πολιτεία, την Αστυνομία, την ΚΟΠ, τον Σύνδεσμο Διαιτητών Κύπρου και άλλους φορείς. Νοιώθουμε, ωστόσο, πολύ μόνοι…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ