Καταδικάζει ο ΠΑ.Σ.Π. το νέο κτύπημα κατά του ποδοσφαίρου

Νέα επίθεση κατά του Ποδοσφαίρου και του Κυπριακού Αθλητισμού ευρύτερα αποτελεί η βομβιστική επίθεση σε βάρος του μέλους της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Κώστα Καπιτανή.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π.) εκφράζει την αγανάκτηση του για τη νέα «μαχαιριά» κατά του αθλήματος και στέλνει παράλληλα μήνυμα στήριξης στον κ. Καπιτανή και στην οικογένεια του.

Αρνούμαστε να δεχτούμε ότι οι επιθέσεις κατά ανθρώπων του ποδοσφαίρου είναι κάτι συνηθισμένο, το οποίο πρέπει να αποδεχτούμε. Αντιθέτως, όλοι όσοι έχουν τη δύναμη να βάλουν τέλος σε αυτή την κατάσταση, με πρώτο το Κράτος, οφείλουν να προστατέψουν τους πολίτες από τις παράνομες και απειλητικές πρακτικές κάποιων εγκληματιών.

Ως ΠΑ.Σ.Π. απαιτούμε από την Πολιτεία να θέσει ως πρώτη προτεραιότητα την προστασία των πολιτών και να φέρουν τους υπεύθυνους ενώπιων της δικαιοσύνης. Δεν νοείται οι εγκληματίες σε άλλες περιπτώσεις να είναι άμεσα υπόλογοι των πράξεων τους, αλλά όταν αφορά το ποδόσφαιρο, οι συγκεκριμένοι εγκληματίες να χάνονται στην ανωνυμία και να συνεχίζουν ανενόχλητοι το «έργο» τους.

Στον ΠΑ.Σ.Π. έχουμε κουραστεί να καταδικάζουμε συχνά μια καινούργια επίθεση κατά ανθρώπων του ποδοσφαίρου και θέλουμε επιτέλους να δούμε πράξεις στο θέμα της αντιμετώπισης του σοβαρού αυτού προβλήματος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ