Καλύτερη ενδεκάδα του κόσμου: Η Κύπρος έκανε την αρχή με Ντε Βινσέντι

Η διαδικασία της ψηφοφορίας για ανάδειξη της κορυφαίας ενδεκάδας της FIFA και της FIFPro για το 2014, ξεκίνησε και στην Κύπρο!

Η αρχή έγινε με τον άσο του ΑΠΟΕΛ Τόμας Ντε Βινσέντι. Ο 25χρονος παίκτης των νταμπλούχων Κύπρου, άσκησε το δικαίωμά του τη Δευτέρα (08/09) στα γραφεία του ΠΑ.Σ.Π. στη Λευκωσία.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής, λίγα λεπτά νωρίτερα μιλούσε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές που βράβευσε ο ΠΑ.Σ.Π. και οι οποίοι αναδείχθηκαν νικητές στο διαγωνισμό της PROACADEMY11. Πρόκειται για ιστοσελίδα που προβάλλει με στατιστικά, οπτικό υλικό και λεπτομερή ρεπορτάζ τα παιχνίδια των ποδοσφαιρικών ακαδημιών της Κύπρου.

Μιλώντας στους εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές, ο Ντε Βινσέντι τόνισε ότι είναι σημαντικό να μελετούν και να σπουδάσουν, συμφωνώντας με τη θέση που εξέφρασε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΠ. Ο Σπύρος Νεοφυτίδης εξέφρασε τη θέση ότι όλα κάποτε τελειώνουν και ότι ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής πρέπει να είναι έτοιμος με τη δύση της καριέρας του για τον νέο επαγγελματικό δρόμο που πρόκειται να ακολουθήσει.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ