Κακός προγραμματισμός και ανεπίτρεπτο περιστατικό στη Β’ Κατηγορία

«Κρατημένα» τα αποδυτήρια των ποδοσφαιριστών!

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών εκφράζει τη δυσαρέσκεια και τον έντονο προβληματισμό του σχετικά με το απαράδεχτο περιστατικό που έλαβε χώρα στο γήπεδο της Ολυμπιάδας Λυμπιών το περασμένο Σάββατο.

Ενώ το παιχνίδι Ολυμπιάς Λυμπιών – Π.Ο. Αχυρώνας / Ονήσιλος ήταν προγραμματισμένο στις 14:30, οι ποδοσφαιριστές της φιλοξενούμενης ομάδας δεν είχαν στη διάθεσή τους τα αποδυτήρια στην προκαθορισμένη ώρα για να ετοιμαστούν για την καθιερωμένη προθέρμανση πριν από την αναμέτρηση. Η καθυστέρηση οφειλόταν στην ώρα έναρξης του αγώνα Νέων μεταξύ της Ομόνοιας και της ΑΕΚ που ήταν προγραμματισμένος στις 11:00 στο ίδιο γήπεδο.

Έτσι, (άκουσον, άκουσον), οι ποδοσφαιριστές του Π.Ο. Αχυρώνα – Ονήσιλου αναγκάστηκαν να αλλάξουν ρούχα μέσα στο γυμναστήριο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ούτε τα αποχωρητήρια μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν. Είναι αυτονόητο ότι γι΄ αυτό το μπάχαλο δεν ευθύνονται οι ποδοσφαιριστές των ομάδων Νέων, αλλά ο κακός προγραμματισμός από πλευράς Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου που δεν φρόντισε να υπάρχει ένα εύλογο χρονικό διάστημα μεταξύ των δύο αγώνων με αποτέλεσμα να «συναντηθούν» παίκτες διαφορετικών παιχνιδιών στο ίδιο αποδυτήριο!

Πρόκειται για τραγική απόφαση που λήφθηκε χωρίς κανένα σεβασμό προς τους επαγγελματίες πρωταγωνιστές του αθλήματος. Ελπίζουμε να πρόκειται για μία κακή παρένθεση και να μην επαναληφθεί παρόμοιο περιστατικό γιατί η αντίδρασή μας θα είναι έντονη. Τέτοια περιστατικά κύριοι μας παραπέμπουν σε άλλες εποχές. Δεν αρκεί οι ιθύνοντες του κυπριακού ποδοσφαίρου να ισχυρίζονται ότι καταβάλλουν προσπάθειες για την αναβάθμιση της Β’ Κατηγορίας, αλλά να μην κάνουν ούτε τα αυτονόητα. Όλα τα λόγια, όταν δεν συνοδεύονται από πράξεις, φαίνονται μάταια και κενά.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ