Το βραβείο Stoiximan Top Goal της 4ης Αγωνιστικής παρέλαβε από τον ΠΑ.Σ.Π. ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Jonathan Ayite, κάνοντας τις πιο κάτω δηλώσεις:

Συγχαρητήρια Jonathan!
“Ευχαριστώ! Θα ήθελα πρώτα από όλα να ευχαριστήσω τον κόσμο που ψήφισε το γκολ μου όπως και τον ΠΑ.Σ.Π. για την απονομή και που είναι πάντα δίπλα μας στηρίζοντας εμάς τους ποδοσφαιριστές. Νιώθεις πάντα ιδιαίτερη χαρά όταν λαμβάνεις ένα τέτοιο βραβείο.”

Πως νιώθεις που σημείωσες ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ;
“Είμαι πολύ χαρούμενος που σημείωσα τέτοιο γκολ. Και μάλιστα σε ένα σημαντικό αγώνα εναντίων της ΑΕΚ. Ελπίζω κι εύχομαι να σημειώσω κι άλλα όμορφα γκολ μέσα στη σεζόν που να αξίζουν βραβείο.”

Σε είδαμε να ξαναδοκιμάζεις ανάποδο ψαλίδι.
“Ναι μου αρέσει να δοκιμάζω τέτοια ανάποδα, το προσπάθησα και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι στην προπόνηση πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ δοκίμασα κι έβαλα μερικά παρόμοια γκολ. Έτσι με το που είδα στο παιχνίδι την μπάλα να έρχεται δεν το σκέφτηκα καθόλου. Το δοκίμασα και ευτυχώς πέτυχα ένα πανέμορφο γκολ.”

Πως είδες μέχρι στιγμής το Πρωτάθλημα μας;
“Πριν έρθω εδώ είχα μιλήσει με μερικούς φίλους που έπαιξαν στην Κύπρο όπως ο Mickaël Poté. Επίσης όταν ήμουν πέρσι στο Αζερμπαϊτζάν στο ίδιο πρωτάθλημα έπαιζε κι ο Dylan Duventru με τον οποίο ήμαστε μαζί τώρα στον Ολυμπιακό. Όλοι μου είπαν πολύ καλά λόγια για την Κύπρο και το πρωτάθλημα και έτσι έλαβα την απόφαση να έρθω γνωρίζοντας κάποια πράγματα. Μέχρι στιγμής είμαι χαρούμενος που έκανα αυτή την επιλογή.”

Και λίγα λόγια για τον Ολυμπιακό;
“Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός έχει πολλές δυνατότητες. Παίξαμε καλά παιχνίδια και παρόλο που δεν πήραμε κάποιους βαθμούς πιστεύω ότι στα επόμενα παιχνίδια ανεβάζοντας την απόδοση μας θα ξεκινήσουν να έρχονται και περισσότεροι βαθμοί.”