Το βραβείο MVP by Unicars παρέλαβε ο Ivan Trickovski. Η απονομή του βραβείου του πολυτιμότερου παίκτη της 16ης Αγωνιστικής, έγινε στους εκθεσιακούς χώρους της Volkswagen στην Λευκωσία, από τον κ. Κωνσταντίνο Ανανιάδη, Marketing Manager της Unicars και τον κ. Σάββα Παύλου, Sales Manager Λευκωσίας. Στην συνέχεια ο επιθετικός της ΑΕΚ έδωσε την πιο κάτω συνέντευξη:

Συγχαρητήρια για το βραβείο!
Ευχαριστώ πολύ τον ΠΑ.Σ.Π. και την Unicars για το βραβείο. Είναι πολύ σημαντικό βραβείο για εμένα. Ιδιαίτερα γιατί το να σκοράρεις 4 γκολ δεν συμβαίνει συχνά και γενικά ήταν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας μου. Σημαντικό ήταν και το γεγονός πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι ενώ χάναμε με 2-0 καταφέραμε να κερδίσουμε. Είμαι χαρούμενος για την νίκη της ομάδας μου, την εμφάνιση μου και το βραβείο.

Εκείνη την αγωνιστική έλαβες και το βραβείο του καλύτερου γκολ. Μόνο η καλύτερη απόκρουση σου ξέφυγε!
Ακριβώς! Συμφωνώ απόλυτα! (γέλια) Ναι ήταν ιδιαίτερο παιχνίδι για εμένα, μια ιδιαίτερη στιγμή της καριέρας μου. Το σημαντικό ήταν όμως που κερδίσαμε.

Περίμενες πριν την έναρξη της σεζόν ότι θα ήσουν πρώτος στον πίνακα των σκόρερ με τέτοια διαφορά;
Δεν μπορώ να πω ότι το περίμενα διότι γενικά στην καριέρα μου έχω ένα μέσο όρο των περίπου 15 γκολ ανά σεζόν. Δεν σκόραρα ποτέ περισσότερα. Όμως δούλεψα αρκετά στην προετοιμασία. Μελέτησα τα λάθη που έκανα τα προηγούμενα χρόνια και δούλεψα πάνω στην αποτελεσματικότητα μου. Επίσης η θέση που παίζω τώρα σας επιθετικός μου επιτρέπει να είμαι πιο κοντά στο τέρμα και πιο επικίνδυνος για τον αντίπαλο. Αυτό είναι που εκμεταλλεύομαι και μαζί με την σκληρή δουλειά έχω καταφέρει να είμαι πρώτος στον πίνακα των σκόρερ.

Που θα αφιέρωνες το συγκεκριμένο βραβείο;
Γενικά τα βραβεία μου τα αφιερώνω από τη μία στους συμπαίκτες μου αφού το ποδόσφαιρο δεν είναι ατομικό σπορ και κάθε ποδοσφαιριστής εξαρτάται από όλη την ομάδα. Οι συμπαίκτες μου παίζουν σημαντικό ρόλο για την δική μου εμφάνιση. Από την άλλη είναι η οικογένεια μου που θυσιάζει μαζί μου καθημερινά πολλά για να μπορώ να είμαι συγκεντρωμένος και επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Επέλεξες ο ίδιος να έρθεις να παραλάβεις το βραβείο στο συγκεκριμένο εκθεσιακό χώρο της Volkswagen.
Ναι γνωρίζω σχεδόν τους πάντες εδώ! Αγόρασα τα αυτοκίνητα μου από εδώ και έχουμε κτίσει μια πολύ καλή σχέση με τους εργαζόμενους εδώ. Έχουν τις ευχαριστίες μου και για αυτό ήθελα να λάβω και εδώ το βραβείο μου. Είναι και κοντά το σπίτι μου αλλά ήθελα να έρθω εδώ και για αυτούς. Να τους δω και να πιούμε ένα καφέ και να συζητήσουμε. Ελπίζω λοιπόν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να χρειαστεί να έρθω ξανά εδώ για βράβευση!