Ο Ivan Trickovski παρέλαβε τα δύο βραβεία για τα καλύτερα γκολ της 18ης και 21ης Αγωνιστικής αντίστοιχα. Είναι μάλιστα ο μοναδικός ποδοσφαιριστής τη φετινή περίοδο που πήρε το βραβείο Stoiximan Top Goal δύο φορές. Ακολουθεί η συνέντευξη που έδωσε στον ΠΑ.Σ.Π.:

Συγχαρητήρια Ivan και για τα δύο βραβεία! Πως νιώθεις;
«Πρώτα από όλα να ευχαριστήσω τον φίλαθλο κόσμο που ψήφισε τα γκολ μου, τους οπαδούς της ΑΕΚ και τον ΠΑ.Σ.Π. για την απονομή. Κάθε γκολ είναι σημαντικό ανεξαρτήτως της ομορφιάς του. Χρειάζεται δουλειά στις προπονήσεις και προσπάθεια σε κάθε αγώνα για να σκοράρεις ένα γκολ. Όταν μάλιστα το γκολ είναι όμορφο και στη προκειμένη περίπτωση βραβεύεσαι για αυτό, τότε νιώθεις ιδιαίτερα όμορφα, είναι κάτι το μοναδικό. Πιστεύω ότι στο πρωτάθλημα μας υπάρχουν πολλοί καλοί και ποιοτικοί παίχτες οι οποίοι μπορούν να σκοράρουν πολύ όμορφα γκολ για αυτό είμαι χαρούμενος και περήφανος που κέρδισα το βραβείο αυτό δύο φορές!»

Θέλεις να αφιερώσεις κάπου αυτά τα δύο βραβεία; Γενικά κάθε γκολ σου το αφιερώνεις με συγκεκριμένο πανηγυρισμό.
«Ναι φυσικά! Ο κάθε πανηγυρισμός μου είναι αφιερωμένος στα παιδιά μου, σχηματίζω τα αρχικά τους και σε αυτά αφιερώνω και τα 2 αυτά βραβεία. Φυσικά θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης όλους τους συμπαίκτες μου και την προπονητική ομάδα της ΑΕΚ. Πίσω από κάθε γκολ που σκοράρω εγώ βρίσκονται αυτοί. Είμαι χαρούμενος για τα 2 αυτά γκολ που σκόραρα, όμως οι συμπαίκτες μου είναι που με βοήθησαν να τα καταφέρω. Πέραν λοιπόν από την οικογένεια μου τα 2 αυτά βραβεία τα αφιερώνω και σε αυτούς.»

Πως βλέπεις το Πρωτάθλημα και τους αγώνες που μένουν για την ΑΕΚ;
«Είμαστε σε πολύ καλή φόρμα, έχουμε κερδίσει 2 ντέρμπι και κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Σύμφωνα και με την εμπειρία μας έχουμε αντιληφθεί ότι δεν πρέπει να προτρέχουμε αλλά να είμαστε συγκεντρωμένοι στον κάθε επόμενο αγώνα. Ο στόχος μας φυσικά είναι πολύ καθαρός, θέλουμε να βγούμε στην Ευρώπη. Είμαστε σε θέση που οδηγεί στην Ευρώπη αλλά για να παραμείνουμε εκεί πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι και να αποδίδουμε τα μέγιστα σε κάθε παιχνίδι αφού οι αντίπαλοι μας είναι υψηλής ποιότητας και ο κάθε αγώνας είναι απαιτητικός.»

Πως βλέπεις τον εαυτό σου στην ΑΕΚ και στην Κύπρο;
«Νοιώθω υπέροχα και νομίζω αυτό φαίνεται και στο γήπεδο. Η Κύπρος είναι μια φανταστική χώρα για να ζει κάποιος ενώ και η ΑΕΚ είναι πλήρως επαγγελματική και τα άτομα γύρω και μέσα στην ομάδα είμαστε μια οικογένεια. Δεν θέλω να σκέφτομαι πολύ το μέλλον αλλά μου αρέσει να απολαμβάνω την κάθε στιγμή κι αυτή τη στιγμή νοιώθω υπέροχα στην ΑΕΚ με την οποία έχω συμβόλαιο και για το νέο έτος.»