Ημερίδα Ποδοσφαίρου «Η Επιστήμη στο Σύγχρονο Ποδόσφαιρο»

Το πρόγραμμα σπουδών Επιστήμης του Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και η PIS Fitness συνδιοργανώνουν Επιστημονική Ημερίδα Ποδοσφαίρου, με θέμα: «Η Επιστήμη στο Σύγχρονο Ποδόσφαιρο: Από τη Θεωρία στην Πράξη»

Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017,
μεταξύ 14:00 και 19:30,
στο CINE STUDIO του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Κύριος προσκεκλημένος εισηγητής:
Professor Warren Gregson (ASPIRE Academy, Qatar; Liverpool John Moores University, UK; Consultant at Man United FC). Ο Καθηγητής και Εργοφυσιολόγος W. Gregson θεωρείτε ένας από τους επιστήμονες που άλλαξε το ποδόσφαιρο. Έχει δημοσιεύσει πάνω από 65 επιστημονικά άρθρα για το ποδόσφαιρο και εργάζεται ως σύμβουλος σε μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες ποδοσφαίρου του κόσμου.
Υποστηρικτές: ΠΑ.Σ.Π. και Σύνδεσμος Προπονητών

Η ημερίδα απευθύνεται σε άτομα του χώρου του ποδοσφαίρου είτε αυτοί είναι αθλητές, προπονητές ή φοιτητές, με στόχο να παρέχει στους συμμετέχοντες ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τις επιδόσεις στο ποδόσφαιρο (soccer specific performance).

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα €50. Σημειώνεται ότι όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν στο Ίδρυμα «Γκολ στη Ζωή». Επίσης, θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

Το πρόγραμμα της ημερίδας είναι διαθέσιμο. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Τηλ. 22842336.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ