Ημερίδα ΠΑΣΠ – Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

Στο πλαίσιο της μεταξύ τους συνεργασίας ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών (ΠΑΣΠ) και τα προγράμματα Αθλητικής Επιστήμης & Φυσικής Αγωγής και Αθλητικής Διοίκησης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου διοργανώνουν ημερίδα με αντικείμενο την «Επίδραση των Υψηλών Περιβαλλοντικών Θερμοκρασιών στην Αθλητική Απόδοση».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Ιουλίου μεταξύ 11:00 – 14:00 στο αμφιθέατρο «Δ» του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στη Λευκωσία και σε αυτή θα καλυφθούν θέματα τα οποία αφορούν στην ανταπόκριση του οργανισμού κατά την προπόνηση υπό υψηλές θερμοκρασίες, την επιρρέπεια και πρόληψη των τραυματισμών κατά την άσκηση σε θερμό περιβάλλον και τις διατροφικές στρατηγικές για αντιμετώπιση των επίδρασης των υψηλών θερμοκρασιών κατά την προπόνηση και τον αγώνα.

Τις διαλέξεις θα παρουσιάσουν τα μέλη του διδακτικού προσωπικού του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου: Δρ. Γιώργος Παναγιώτου, Επίκουρος Καθηγητής Εργοφυσιολογίας, η Δρ. Θεοδώρα Παπαδοπούλου, Επισκέπτρια Καθηγήτρια Αθλητιατρικής και η Δρ. Χριστιάνα Φιλίππου – Χαριδήμου, Λέκτορας Διατροφής / Διαιτολογίας.

Πληροφορίες: τηλ. 22559433

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ