Ικανοποίηση ΠΑ.Σ.Π. για τις δηλώσεις Αγγελίδη σε σχέση με τον Ντεγκρά

Την ικανοποίησή του για τις δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέα Αγγελίδη σε σχέση με την υπόθεση του Ματίας Ντεγκρά, εξέφρασε ο πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών, Σπύρος Νεοφύτιδης.

«Ο κ. Αγγελίδης με τις δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως η υπόθεση του Ντεγκρά δεν θα μπει στο αρχείο κι αυτό είναι κάτι που μας ικανοποιεί απόλυτα» δήλωσε στο γραφείο Τύπου του Συνδέσμου ο κ. Νεοφυτίδης.

Και πρόσθεσε: «Θεωρούμε πολύ σοβαρό να απειλείται η ζωή ενός ποδοσφαιριστή. Συνεπώς, δεν πρόκειται να μένουμε απαθείς αντικρίζοντας τέτοια φαινόμενα».

Σημειώνεται πως ο Ανδρέας Αγγελίδης σχολιάζοντας δήλωση του πρόεδρου του ΠΑ.Σ.Π. στον Sports1, ανέφερε στο  kerkida.net:  «Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής υπέβαλε παράπονο ότι δέχθηκε απειλητικό τηλεφώνημα και από την πρώτη στιγμή το παράπονο διερευνάται. Επίσης, οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού που διερευνούν το παράπονο, αναμένεται να έχουν σήμερα (σημ. 25/04)  συνάντηση με τον παραπονούμενο. Περεταίρω, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λεμεσού παρακολουθεί προσωπικά το θέμα όσο αφορά την καταγγελία καθώς επίσης και τις εξετάσεις που γίνονται για διερεύνηση του περιστατικού. Από πλευράς Αστυνομίας, υπήρξε το ανάλογο ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή και δεν υπήρξε καμία αδιαφορία».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ