Ικανοποίηση ΠΑ.Σ.Π. για την αλλαγή του αγώνα Πάφος – Ακρίτας

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών με την παρούσα ανακοίνωση θέλει να ευχαριστήσει την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου η οποία μετέθεσε τελικά τον αγώνα Πάφος – Ακρίτας από την παραμονή των Χριστουγέννων, την Παρασκευή 23/12 (16:30).

Η ΚΟΠ, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε χθες, αποφάσισε να εγκρίνει το σχετικό κοινό αίτημα των ομάδων που υπέβαλαν στις 29/9/2022. Ως γνωστόν, το ίδιο αίτημα, για αλλαγή της ημερομηνίας του αγώνα, είχε υποβάλει και ο ΠΑ.Σ.Π. αφού το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου μας θεωρούσε εξ’ αρχής ότι με καλή θέληση μπορεί να δοθεί λύση στο θέμα και να μην ταλαιπωρηθούν με διάφορους τρόπους οι ποδοσφαιριστές και όσοι συμμετέχουν σε έναν αγώνα μια μέρα πριν από τα Χριστούγεννα (αντίδραση υπήρξε και από τους αθλητικούς συντάκτες και όχι μόνο).

Είναι πεποίθησή μας ότι τα ζητήματα και προβλήματα που υπάρχουν ή ανακύπτουν στο κυπριακό ποδόσφαιρο μπορούν να επιλυθούν μέσα από συζήτηση βασισμένη στην ενσυναίσθηση και όχι στον ετσιθελισμό. Μόνο έτσι μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο κλίμα με στόχο την εν γένει πρόοδο του κυπριακού ποδοσφαίρου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ