Ηχηρό μήνυμα τίτλου από Αλωνεύτη: «Μπορώ περισσότερα, θα είμαστε ακόμα καλύτεροι»

Για πολλούς ο Στάθης Αλωνεύτης κάνει ίσως την πιο μεστή αγωνιστική χρονιά της καριέρας του. Δεν υπάρχει φάση για γκολ του ΑΠΟΕΛ, στην οποία να μην έχει συμμετοχή. Ο ίδιος όμως το βλέπει πολύ διαφορετικά τα πράματα.

Μιλώντας στη κάμερα του ΠΑ.Σ.Π. για τη βράβευσή του στο πλαίσιο του διαγωνισμού Top Goal Holland&Barrett της 19ης αγωνιστικής έδωσε υποσχέσεις για το άμεσο μέλλον. «Μπορώ και καλύτερα» είπε στέλνοντας το μήνυμα για ακόμη μεγαλύτερες εμφανίσεις με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα.

Κι όταν του θέταμε ερώτημα για την πορεία του ΑΠΟΕΛ, διέκοψε με ευγενικό τρόπο για να τονίσει ότι «στη συνέχεια θα είμαστε ακόμα καλύτεροι».

Λόγια χωρίς επίθετα εντυπωσιασμού, που όμως δεν μπορείς να τα προσπεράσεις γιατί προέρχονται από έναν παίκτη που δεν μας συνήθισε σε μεγαλοστομίες και που προτιμά να μιλά στο γήπεδο.

Παραθέτουμε τα κυριότερα σημεία από τις τοποθετήσεις που έκανε με αφορμή τη βράβευσή του:

* Για τη βράβευσή του αρκέστηκε να αναφέρει ότι θα τον βοηθήσει περισσότερο ψυχολογικά στη συνέχεια.

* Διατύπωσε τη θέση ότι μπορεί να αποδώσει ακόμη περισσότερα: «Η καλύτερη χρονιά της καριέρας μου θα είναι η επόμενη. Ναι, μέχρι στιγμής νοιώθω ευχαριστημένος από τον εαυτό μου, αλλά μπορώ και καλύτερα».

* Συμφωνεί απόλυτα ότι η έλευση του Γιώργου Δώνη μεταμόρφωσε την ομάδα: Έδωσε άλλο αέρα στον Αρχάγγελο. Έδωσε το έναυσμα γι΄ αυτή την πορεία».

* Το γεγονός ότι οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ έχουν παραπάνω παιχνίδια στα πόδια τους (βλ ευρωπαϊκές υποχρεώσεις) και ταυτόχρονα πρωταγωνιστούν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ποσώς τον ανησυχεί: «Μετά από τις τέσσερις προηγούμενες χρονιές ο ΑΠΟΕΛ είναι συνηθισμένος να παίζει σε διπλό ταμπλό. Δεν νομίζω να μας επηρεάσουν αυτά τα παιχνίδια φέτος. Είναι συνηθισμένοι και οι ποδοσφαιριστές και η ομάδα. Πιστεύω δεν θα μας επηρεάσει καθόλου. Στη συνέχεια θα είμαστε ακόμα καλύτεροι».

* Για τον Στάθη Αλωνεύτη έχει πολύ… ψωμί το πρωτάθλημα και η α΄ φάση του πρωτάθλημα δεν θα «βγάλει» πρωταθλητή: «Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα θα κριθούν όλα στα μπαράζ».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του Στάθη Αλωνεύτη στο youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=WL_51jNRywc&feature=youtu.be

Στιγμιότυπα από τη βράβευση στο λογαριασμό του ΠΑ.Σ.Π. στο facebook:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.667733139949966.1073741923.264721970251087&type=3&uploaded=11

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ