Ηχηρό μήνυμα κατά του ρατσισμού στη Γ.Σ. του ΠΑ.Σ.Π.!

Ηχηρό μήνυμα κατά του ρατσισμού στη Γενική Συνέλευση του ΠΑ.Σ.Π. στο St Raphael στη Λεμεσό. Μέλη και διοικητικά στελέχη του Συνδέσμου μας φωτογραφήθηκαν… βγάζοντας κόκκινη κάρτα στον ρατσισμό («Δείξε Κόκκινη Κάρτα Στον Ρατσισμό»). Αφορμή γι’ αυτή την ενέργεια, ασφαλώς, τα κρούσματα που παρουσιάστηκαν στα τελευταία παιχνίδια του κυπριακού πρωταθλήματος.

Απολογισμός και στόχοι

Σε ό,τι αφορά τα πεπραγμένα της Συνέλευσης, ο πρόεδρος Σπύρος Νεοφυτίδης έκανε τον απολογισμό του, ενώ προβλήθηκε και σχετικό οπτικό υλικό, ενώ αναλύθηκαν σημαντικά θέματα που αφορούν τη βελτίωση των συνθηκών για τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές στην Κύπρο. Συγκεκριμένα, αναλύθηκαν οι στόχοι του Συνδέσμου για το μέλλον, ενώ οι νομικοί σύμβουλοι του ΠΑ.Σ.Π. Πάρις Σπανός και Λοΐζος Χατζηδημητρίου ανέλυσαν τις πρόνοιες του ενιαίου συμβολαίου και τις προσπάθειες για δημιουργία Ταμείου Προνοίας, αντίστοιχα.

Ο Νικ Νικολάου

Επιπλέον ο α΄  αντιπρόεδρος της ΚΟΠ, Νικ Νικολάου, ανέλυσε στα μέλη του Συνδέσμου των έλεγχων των κριτηρίων στη β΄ κατηγορία που θα τεθούν σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου. Σημειώνεται ότι πρώτη φορά ο Σύνδεσμος κάλεσε σε Συνέλευσή του παράγοντα της Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Βραβεύσεις Κοσιάρη, Τάκη Χαραλάμπους κ.α.

Ξεχωριστή στιγμή στη Γενική Συνέλευση αποτέλεσαν οι βραβεύσεις, του γνωστού αθλητικού συντάκτη Σάββα Κοσιάρη και του πρώην προπονητή των Εθνικών ομάδων της Κύπρου, Τάκη Χαραλάμπους για την προσφορά τους στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Ακόμη βραβεύτηκε ο ποδοσφαιριστής της ΜΕΑΠ Χριστόφορος Μισιελής, ο οποίος χάρισε ζωή σε παιδάκι που έπασχε από λευχαιμία (ήταν συμβατός δότης μυελού των οστών ), αλλά και τα ακόλουθα μέλη της διοίκησης που αποχώρησαν:  Μιχάλης Κωνσταντίνου, Ανδρέας Αβραάμ, Χρίστος Μαραγκός, Πανίκος Σπύρου, Τότης Σταυρινού και Κώστας Κωνσταντίνου.

Νεοφυτίδης για ακόμη πέντε χρόνια

Η συνέλευση δεν είχε εκλογικό χαρακτήρα, αφού δεν υπήρξε ανθυποψήφιος του Σπύρου Νεοφυτίδη, ο οποίος θα ηγηθεί των προσπαθειών για βελτίωση της θέσης των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών στην Κύπρο για ακόμη πέντε χρόνια. Στις υπόλοιπες θέσεις του Δ.Σ. θα βρίσκονται οι ακόλουθοι: Παναγιώτης Φιλιώτης (αναπληρωτής πρόεδρος), Μάριος Χριστοδούλου (α΄ αντιπρόεδρος), Γιώργος Μερκής (β΄ αντιπρόεδρος), Ανδρέας Παναγιώτου (γραμματέας), Γιάννης Δημητρίου (βοηθός γραμματέας), Νίκος Νικολάου (ταμίας), Νικόλας Κατσούρης (Βοηθός ταμίας), Γιάννος Δημοσθένους (υπεύθυνος Τύπου), Γιώργος Πεγκλής (υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων), Στέλιος Δημητρίου (εκπρόσωπος επιτροπής κατά της βίας), Χάρης Κυριάκου (εκπρόσωπος επαρχίας Λευκωσίας), Κώστας Μάρκου (εκπρόσωπος επαρχίας Λεμεσού), Κούλλης Παύλου (εκπρόσωπος επαρχίας Λάρνακας), Κρίστης Θεοφίλου (εκπρόσωπος επαρχίας Πάφου), Γιώργος Γιαννακού (εκπρόσωπος επαρχίας Αμμοχώστου), Πιέρος Σωτηρίου (εκπρόσωπος Εθνικών ομάδων).

Οι νεοεισελθέντες στο συμβούλιο είναι οι Γιώργος Μερκής, Γιάννης Δημητρίου, Στέλιος Δημητρίου, Χάρης Κυριάκου, Κώστας Μάρκου, Κούλλης Παύλου, Κρίστης Θεοφίλου, Γιώργος Γιαννακού και Πιέρος Σωτηρίου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ