Η βράβευση του Χαραλαμπίδη

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης από τον ΠΑΣΠ (29/11), της έρευνας που έκανε η FIFPro για τις εργασιακές συνθήκες των ποδοσφαιριστών,  έγινε και η απονομή στον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη για το Top Goal της 2ης αγωνιστικής. Εκ μέρους του ΠΑΣΠ ο αναπληρωτής πρόεδρος Πανίκος Φιλιώτης παρέδωσε το βραβείο στον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ ο οποίος στη συνέχεια δήλωσε στο Protathlima.com:

Συγχαρητήρια για το πανέμορφο γκολ που πέτυχες. Ποιο είναι το μήνυμα που θέλεις να στείλεις σε αυτούς που σε ψήφισαν;
«Να ευχαριστήσω τον ΠΑΣΠ, και όσους εμπλέκονται στην ψηφοφορία αυτή. Θεωρώ πως ήταν μια αγωνιστική με υπέροχα γκολ αλλά είναι η διαδικασία τέτοια που μου δίνεται η ευκαιρία να είμαι εγώ ο νικητής και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα. Ευχαριστώ τους φιλάθλους που μέσω της ψηφοφορίας ανέδειξαν το δικό μου γκολ ως κορυφαίο.»

Ο στόχος του Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη είναι ένα ακόμη πρωτάθλημα;
«Φυσικά, προσωπικά και ομαδικά το να κατακτάς πρωταθλήματα είναι μεγάλη υπόθεση, για μένα είναι ένα στοίχημα. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι δύσκολη και θα πρέπει να ήμαστε ταπεινοί για την συνέχεια διότι υπάρχουν πολλά παιχνίδια. Θεωρώ ότι υπάρχουν δύσκολοι αντίπαλοι, ομάδες που παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο και θα είναι πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος. Αυτό που θέλω να ευχηθώ, είναι ο καλύτερος να πάρει το πρωτάθλημα.»

Πως νιώθει ένας ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ όταν αγωνίζεται στο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ;
«Είναι ένα στολίδι και νιώθω πολύ όμορφα, θεωρώ πως όλοι οι ποδοσφαιριστές των ομάδων παίζοντας στο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ νιώθουν και αυτοί πραγματικά όμορφα επειδή είναι ένα καινούργιο γήπεδο, οτιδήποτε καινούργιο είναι μια νέα εμπειρία.»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ