Η βία πρέπει να αποβληθεί!

Είναι η δεύτερη φορά το τελευταίο διάστημα που ποδοσφαιριστές πέφτουν θύματα οπαδικής βίας. Ο ΠΑ.Σ.Π. καταδικάζει τα τελευταία γεγονότα και κάθε μορφή βίας καλώντας παράλληλα τις αρχές και την πολιτεία να προστατέψουν τα μέλη μας, λαμβάνοντας μέτρα αποφυγής τέτοιων επεισοδίων και βρίσκοντας και τιμωρώντας τους παραβάτες που αμαυρώνουν το Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Βλέποντας τα τελευταία γεγονότα στην Ελλάδα, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι μια λάθος στιγμή αρκεί για να πραγματοποιηθεί μια τραγωδία και είναι απαράδεκτη η άποψη πως ο κάθε εργαζόμενος ποδοσφαιριστής ή και οπαδός, δικαιολογημένα πρέπει να πέφτει θύμα βίας εάν βρεθεί σε ένα χώρο με οπαδούς άλλης ομάδας.

Ταυτόχρονα λόγω και της κρισιμότητας των επόμενων αγώνων απευθύνουμε έκκληση προς όλα τα μέλη μας, τους ποδοσφαιριστές, τους παράγοντες και τους οπαδούς όπως προσέχουν και δεν δυναμιτίζουν το κλίμα εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων, στις δηλώσεις τους και στις αναρτήσεις στα ΜΚΔ.

Στο χώρο του ποδοσφαίρου δε χωράει η ΒΙΑ αλλά ο σεβασμός και ο υγιής ανταγωνισμός, στο τέλος είμαστε όλοι φίλοι και ας μην ξεχνάμε ότι ο κάθε αντίπαλος την επομένη σεζόν μπορεί να είναι συμπαίκτης και το αντίθετο.

Σε ένα από τα πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα της ιστορίας του Κυπριακού Ποδοσφαίρου η ΒΙΑ πρέπει να αποβληθεί!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ