Η Σίλεια Βάσου στην Ολλανδία για το FIFPro Online Academy

Ο ΠΑ.Σ.Π. δικαιώνεται απόλυτα για την απόφασή του να συμμετάσχει στο σπουδαστικό πρόγραμμα FIFPro Online Academy.

Το αίσθημα δικαίωσης που μας διακατέχει έχει να κάνει και με την συνάντηση της περασμένης εβδομάδας στα κεντρικά γραφεία της Παγκόσμιας Ένωσης ποδοσφαιρικών συνδέσμων, στην οποία ο ΠΑ.Σ.Π. εκπροσωπήθηκε από την Σίλεια Βάσου, την υπεύθυνη του προγράμματος στην Κύπρο.

Στη 19 Φεβρουαρίου η κ. Βάσου διαπίστωσε από πρώτο χέρι ότι οι υπεύθυνοι του FIFPro Online Academy είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με τον τρόπο που γίνονται τα μαθήματα, ενώ είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις, αλλά και να μεταφέρει τις δικές της εμπειρίες ως υπεύθυνη για τη λειτουργία του σπουδαστικού αυτού σχεδίου στο νησί μας.

Το υπό αναφορά πρόγραμμα προσφέρει την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές να παρακολουθήσουν εξ αποστάσεως -μέσω τηλεδιάσκεψης- μαθήματα αθλητικής διεύθυνσης, τα οποία γίνονται σε συνεργασία με Δανέζικο Πανεπιστήμιο.

Ο ΠΑ.Σ.Π. ήταν ανάμεσα στους πέντε συνδέσμους που συμμετείχαν από την αρχή στο πρόγραμμα, όταν αυτό ήταν σε πειραματικό στάδιο και βοήθησε μέσω των παρατηρήσεών του στην εξέλιξή του και την βελτίωσή του.

Ο Σύνδεσμός μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι με απόλυτη επιτυχία σπουδάζει αθλητική διεύθυνση ένας παίκτης-στολίδι για το κυπριακό ποδόσφαιρο, ο άσος του ΑΠΟΕΛ Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης!

Όσο δε για την επιτυχία του προγράμματος, οι δηλώσεις της Σίλειας Βάσου, είναι απόλυτα ενδεικτικές: «Είμαστε ευτυχείς που δικαιώνονται οι προσπάθειές μας. Συμμετείχαμε στο πρόγραμμα από τα πρώτα του βήματα, βοηθήσαμε στην εξέλιξή του και το κυριότερο, μέσω αυτού προσφέρουμε μια μοναδική ευκαιρία στα μέλη μας. Πρόκειται για ένα πτυχίο υψηλού επιπέδου, Bachelor Degree, αναγνωρισμένο σε όλο τον κόσμο».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ