Η δεύτερη σαιζόν του Ενιαίου Ασφαλιστικού Σχεδίου του ΠΑ.Σ.Π. θα τεθεί σε εφαρμογή την 1η Σεπτεμβρίου 2018. Θυμίζουμε ότι καλύπτει τις χειρουργικές επεμβάσεις σε περίπτωση τραυματισμού με ένα πολύ μικρό ετήσιο ασφάλιστρο (κάτω από 3% του μέσου κόστους μιας εγχείρησης).

Δύο ποδοσφαιριστές ανέφεραν στον ΠΑ.Σ.Π. πόσο σημαντικό ήταν να αποτελέσουν κομμάτι του Ενιαίου Ασφαλιστικού Σχεδίου:

Γεωργίου Κυριακούλα (Χρυσομηλιά): «Το ότι είχα ασφαλιστεί στο σχέδιο του ΠΑ.Σ.Π. ήταν ζωτικής σημασίας για εμένα. Όταν τραυματίστηκα μπόρεσα άμεσα να κάνω επέμβαση όπου εγώ επιθυμούσα. Όταν είσαι ασφαλισμένος δεν νοιώθεις άγχος, έχεις καθαρό μυαλό και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στις κινήσεις σου μέσα στο γήπεδο.»

Κωνσταντίνος Παναγή (Ομόνοια): «Μετά τον τραυματισμό μου χρειάστηκε να εγχειριστώ στο εξωτερικό και ήταν πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ήμουν ασφαλισμένος. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν τραυματισμοί οι οποίοι μπορεί να συμβούν ανά πάσα στιγμή. Για αυτό το λόγο είναι σημαντικό μέσα στο γήπεδο και στις προπονήσεις να είσαι και να νοιώθεις ασφαλής.»

Να μην ξεχνάμε κι ότι ανήλικος ποδοσφαιριστής μέλος του ΠΑ.Σ.Π., μαθητής σε Λύκειο στη Κύπρο, που είχε ασφαλιστεί στο Ενιαίο Ασφαλιστικό Σχέδιο μελών ΠΑ.Σ.Π., μετά από ένα τραυματισμό του, αντιλήφθηκε ότι η ασφάλεια που έχουν οι μαθητές δεν καλύπτει ποσά πέραν των €1500-€2000. Η εγχείρηση που χρειαζόταν ο έφηβος ποδοσφαιριστής κόστιζε υπερδιπλάσια και η διαφορά καλύφθηκε προς ανακούφιση της οικογένειας του, η οποία και ευχαρίστησε τον ΠΑ.Σ.Π..

Για τις λεπτομέρειες του σχεδίου ασφάλισης στα τηλέφωνα:
97877467 22519474 

Για τον τρόπο πληρωμής και συμμετοχής στα τηλέφωνα:
22466508 22466509