Στην λαμπερή τελετή του Παγκυπρίου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π.), που πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 16 Μαΐου, ανακοινώθηκε η Καλύτερη Ενδεκάδα της χρονιάς όπως αυτή ψηφίστηκε κι επιλέχθηκε από τους ίδιους τους Ποδοσφαιριστές της Α’ Κατηγορίας σε σχετικό επώνυμο ψηφοδέλτιο.

Σήμερα ο ΠΑ.Σ.Π. ανακοινώνει την Δεύτερη Καλύτερη Ενδεκάδα της σεζόν και συγχαίρει όλους τους ποδοσφαιριστές που την αποτελούν. Ποδοσφαιριστές που είχαν την τιμή να πάρουν πολλούς ψήφους από τους αντίπαλους συναδέλφους  τους, δυστυχώς όμως δεν ήταν αρκετοί να τους εξασφαλίσουν μια θέση στην Πρώτη Ενδεκάδα της σεζόν.

Ακολουθεί η Δεύτερη Καλύτερη Ενδεκάδα ενώ την επόμενη βδομάδα θα συνεχίσουν να δημοσιεύονται από τον ΠΑ.Σ.Π. τα διάφορα στατιστικά πίσω από τις ψηφοφορίες των Βραβείων καθώς και το πώς ψήφισαν οι ποδοσφαιριστές ανά ομάδα.

Βάση της ψηφοφορίας ο Jordi Gomez θα πρέπει να πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού αφού ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας βρέθηκε στη δωδέκατη θέση στο σύνολο των ψήφων, χάνοντας στο νήμα τη θέση για την Κορυφαία Ενδεκάδα. Ο Jordi έλαβε ψήφους από ποδοσφαιριστές οκτώ εκ των 11 αντιπάλων ομάδων και συμπεριλήφθηκε στην ενδεκάδα που ψήφισαν κατά πλειοψηφία οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ΑΕΛ, Αλκής και Σαλαμίνας.

Τερματοφύλακας:
Toño Ramirez (AEK)

Αμυντικοί:
Χρίστος Γουήλερ (ΑΕΛ)
Igor Silva (ΑΕΚ)
Carlao (ΑΠΟΕΛ)
David Catala (AEK)

Μέσοι:
Esteban Sachetti (Απόλλων)
Jorge Larena (AEK)
Jordi Gomez (Ομόνοια)

Επιθετικοί:
Ιωάννης Πίττας (ΕΝΠ)
Ανδρέας Μακρής (ΑΕΛ)
Adam Nemec (Πάφος)