Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών καλεί τους φίλαθλους να ψηφίσουν κατά τη γνώμη τους, τους τρεις (3) καλύτερους τερματοφύλακες της φετινής περιόδου επιλέγοντας από τους βασικούς – με τα περισσότερα παιχνίδια – των 12 ομάδων στη φετινή σεζόν! Μία ψηφοφορία αφιερωμένη σε αυτούς για τους οποίους, δυστυχώς λόγω θέσης, οι φίλαθλοι θυμούνται τα λάθη τους παρά τις καλές τους εμφανίσεις.

Αυτές τις μέρες όλοι βρίσκονται στα σπίτια τους και προσπαθούν να περάσουν τον χρόνο τους με διάφορες επιλογές. Ο ΠΑ.Σ.Π. μαζί με το εστιατόριο Buffalo Wings & Rings στη Λεμεσό, την ταβέρνα Για σουβλάκι όπως παλιά στη Λευκωσία και τα βιβλιοπωλεία Πάργα, προσφέρουν την δυνατότητα σε όσους ψηφίσουν να μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν δώρα τα οποία θα παραλάβουν με delivery και από κούριερ! (Δείτε τα δώρα στο κάτω μέρος της σελίδας)

Η ψηφοφορία έχει κλείσει!

Τα δώρα της κλήρωσης είναι:

  • Γεύματα (voucher & delivery) για δύο τυχερούς προσφορά από το εστιατόριο Buffalo Wings & Rings στη Λεμεσό.
  • Γεύματα (voucher & delivery) για δύο τυχερούς προσφορά από την κυπριακή ταβέρνα Για σουβλάκι όπως παλιά στη Λευκωσία.
  • Βιβλία προσφορά Βιβλιοπωλείων Πάργα:
    • Το σκοτάδι της νύχτας” (Μάριος Σάββα). Αστυνομικό θρίλερ: Η δεκαεξάχρονη Τζέιν, νιώθει την ανάσα του θανάτου να την πλησιάζει. Ο Σερίφης Τζακ της πόλης Γουάιτσαντς, πρώην επιθεωρητής της Σκότλαντ Γιαρντ και διεθνούς φήμης ντετέκτιβ, αντιμετωπίζει τώρα τη μεγαλύτερη πρόκληση που είχε ποτέ.
    • Ιστορίες της Πλάκας: Αλλήθωρες προσδοκίες” (Κώστα Παπαϊωάννου). Ελληνική λογοτεχνία: Ο Διονύσης ένας επιτυχημένος συγγραφέας, επισκέπτεται το απόμερο αλλά απρόβλεπτα καθόλου παραδοσιακό χωριό του παππού του. Με τη φίλη του Κλαίρη, γίνονται μάρτυρες σε διάφορα κωμικοτραγικά γεγονότα με τους κάθε άλλο παρά φιλήσυχους χωρικούς με βουκολικές συνήθειες και παραδοσιακές νοοτροπίες!