Γκριγκαλάβα στο «P»: «Ό,τι καλύτερο για να βοηθήσω την ομάδα» (video&pics)

Δείτε τι δήλωσε αποκλειστικά στο protathlima.com ο Γκία Γκριγκαλάβα, το γκολ του οποίου ψηφίστηκε το κορυφαίο για την 2η αγωνιστική.

Ο Γεωργιανός ποδοσφαιριστής της Πάφου βραβεύτηκε από τον ΠΑΣΠ, που σε συνεργασία την εταιρία Superfoods και την ιστοσελίδα protathlima.com που είναι χορηγός επικοινωνίας, αναδεικνύουν κάθε αγωνιστική το κορυφαίο γκολ της αγωνιστικής.

Ο Γκια Γκριγκαλάβα χαμογελαστός και με εξαιρετική διάθεση, παρέλαβε το βραβείο του καθώς και την επιταγή αξίας 100 ευρώ για την τιμητική αυτή διάκριση.

Διαβάστε τι δήλωσε:

Ποιό είναι το μήνυμα σου σε αυτούς που ψήφισαν το γκολ σου ως το κορυφαίο της αγωνιστικής;

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος, και δεν περίμενα πως το γκολ μου πρόκειται να ψηφιστεί ως το καλύτερο».

Έχεις αγωνιστεί σε πολύ υψηλό επίπεδο στο παρελθόν, σε ομάδες όπως η Ανζί. Πώς πήρες την απόφαση να έρθεις στην Κύπρο να συνεχίσεις την καριέρα σου;

«Στην Ρωσία δεν μπορούσα να συνεχίσω την καριέρα μου και γι΄ αυτό αποφάσισα να έρθω να αγωνιστώ στην Κύπρο και την Πάφο».

Ποιοί είναι οι προσωπικοί σου στόχοι για την φετινή χρονιά, αλλά και αυτοί της ομάδας σου;

«Στόχος μου είναι να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και να βοηθήσω την ομάδα».

Η Πάφος έχει κάνει δυναμική επιστροφή στην πρώτη κατηγορία και διαθέτει καλό ρόστερ. Μέχρι πού πιστεύεις μπορεί να φτάσει φέτος η ομάδα;

«Εγώ και κάποιοι άλλοι παίκτες έχουμε μόνο ένα χρόνο συμβόλαιο, και θα κάνουμε με όλα τα παιδιά που ήρθαν ότι καλύτερο μπορούμε για την ομάδα την φετινή σεζόν».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ