Γενική συνέλευση της παγκόσμιας ένωσης ποδοσφαιριστών

Άρχισε χθες και ολοκληρώνεται την επόμενη Παρασκευή η ετησία γενική συνέλευση της παγκόσμιας ένωσης ποδοσφαιριστών (FIFPRO) που διεξάγεται στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής, στην οποία συμμετέχει και ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π. και αντιπρόεδρος της FIFPRO Europe Σπύρος Νεοφυτίδης, συνοδευόμενος από τον εκ των νομικών συμβούλων του Συνδέσμου Λούη Χατζηδημητρίου.

Πρόκειται για μία συνέλευση που δίνει την ευκαιρία στη FIFPRO και τα 66 μέλη της να ευθυγραμμιστούν περισσότερο με την ενιαία στρατηγική, να μοιραστούν ιδέες και να εκφράσουν τις απόψεις τους τόσο για το έργο που επιτελέστηκε κατά την προηγούμενη χρονιά όσο και για την επόμενη.

Επιπλέον, τη γενική συνέλευση θα απασχολήσουν και θέματα οργάνωσης, ασφάλειας καθώς και υγείας στον χώρο εργασίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γενική συνέλευση είναι ιδιαίτερη και για τον Jonas Baer-Hoffmann, ο οποίος αποχωρεί από τη θέση του γενικού γραμματέα μετά από 11ετή θητεία στη FIFPRO.

Στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης, πραγματοποιήθηκε χθες και έκτακτη συνέλευση της FIFPRO Europe κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκε η νέα στρατηγική του διοικητικού συμβουλίου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ