Φιλίππου: «Δεν θα παίξουμε με τον Ολυμπιακό»

«Ακούστε τα λόγια μου και ίσως είναι τα τελευταία από στέλεχος της ΑΕΠ. Αυτός ο σύλλογος αύριο μπορεί να μην υπάρχει». Η τοποθέτηση που μόλις καταγράψαμε ανήκει στον εκ των αρχηγών του συλλόγου της Πάφου, Δημήτρη Φιλίππου, ο οποίος μίλησε στο γραφείο Τύπου του ΠΑ.Σ.Π. για την κατάσταση στο ενοποιημένο σωματείο.

Παραθέτουμε τα σημαντικότερα σημεία των τοποθετήσεών του που αποτυπώνουν την εικόνα που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην ΑΕΠ :

* «Ζητήσαμε να μας καταβληθούν συνολικά 8000 ευρώ για να περάσουμε τις γιορτές των Χριστουγέννων. Ο πρόεδρος Χρίστος Γλυκύς όχι μόνο δεν έκανε τίποτα για να βρει αυτά τα λεφτά, αλλά δεν μας απάντησε καν…»

*«Ήμασταν σε απεργία για 10 ημέρες. Δεν πηγαίναμε ούτε προπονήσεις. Πήραμε την απόφαση με τον προπονητή μας να μην παίξουμε ούτε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας (04/01, 14:30)».

* «Την Τρίτη (31/12) ο προπονητής μας πήρε την πρωτοβουλία να μας συγκεντρώσει για να μιλήσουμε με τον πρόεδρο. Του είχε εξηγήσει ότι δεν μπορεί να μην εμφανίζεται στους ποδοσφαιριστές. Του ζητήσαμε να φύγει για το καλό της ομάδας. Τον θεωρούμε ως το μεγάλο πρόβλημα του συλλόγου αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν άτομα έτοιμα να επενδύσουν στον σύλλογο, αλλά δεν το κάνουν όσο είναι ο πρόεδρος Χρίστος Γλυκύς εκεί. Ο τελευταίος φέρεται να παραδέχθηκε και ο ίδιος ότι ο λόγος που είναι στην προεδρία είναι για να καλύψει τις επιταγές που εξέδιδε πέρσι και να αποφύγει τα μπερδέματα».

* «Αφού πρώτα είπαμε ξεκάθαρα τις θέσεις μας στον πρόεδρο μας είπε ότι μας καταλαβαίνει και πως την Πέμπτη (02/01) θα παραιτείτο. Όμως ήρθε η Πέμπτη και δεν έκανε τίποτα. Νοιώθουμε εξαπατημένοι. Είμαστε σε αδιέξοδο. Δεν θα παίξουμε με τον Ολυμπιακό. Δεν μπορούμε να είμαστε άλλο θύματα κοροϊδίας».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ