Φερνάντες: «Η πρόβλεψή μου είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ θα πάρει το πρωτάθλημα»

Την πρόβλεψη ότι ο ΑΠΟΕΛ θα κατακτήσει το πρωτάθλημα έκανε ο Ρικάρντο Φερνάντες. Ο φυσικός ηγέτης της Δόξας Κατωκοπιάς λίγο μετά τη βράβευσή του στον διαγωνισμό PASP Top Goal Holland&Barrett 12ης αγωνιστικής μίλησε στο γραφείο Τύπου του ΠΑΣΠ, για τον θεσμό, την καριέρα του, το μέλλον της Δόξας, τη μάχη του τίτλου, αλλά και για τον παντοτινό του φίλο Κώστα Χριστοδούλου.

 

«Προωθεί τις όμορφες πτυχές του ποδοσφαίρου»

Ο διαγωνισμός και η διάκρισή του: «Είναι σημαντικό για μένα να βραβεύεται κάποιος για κάτι τέτοιο, γιατί προωθεί τις όμορφες πτυχές του ποδοσφαίρου. Σημαίνει πολλά και για τους παίκτες αυτή η βράβευση».

 

«Στο τέλος της σεζόν αποφασίζω»

Μέχρι πότε θα παίζει μπάλα: «Έκλεισα τα 36 και οδεύω στα 37. Θα εξαρτηθεί από το πώς θα νοιώθω μετά από κάθε παιχνίδι. Δεν το εκβιάζω για να μείνω κι άλλο, όμως για την ώρα νοιώθω καλά και συνεχίζω. Δεν έχω σχέδιο. Έχω κάποιες σκέψεις στο μυαλό μου, αλλά στο ποδόσφαιρο τα πάντα αλλάζουν πολύ γρήγορα, κάθε εβδομάδα είναι διαφορετική, σήμερα είσαι κάτω, αύριο πάνω, κι έτσι δεν μπορείς να πάρεις αποφάσεις μέχρι το τέλος μιας σεζόν».

 

«Θα έχουμε πολύ καλό β΄ γύρο»

Το μέλλον της Δόξας στο πρωτάθλημα: «Πιστεύω ότι τον τελευταίο μήνα αρχίσαμε να δουλεύουμε σωστά, επαναφέραμε την ποιότητά μας ως ομάδα, δείξαμε καλύτερα στοιχεία στα τελευταία 3-4 παιχνίδια και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε πολύ καλό β΄ γύρο».

 

«Ο ΑΠΟΕΛ θα πάρει το πρωτάθλημα»

Η μάχη του τίτλου: «Ο ΑΠΟΕΛ ήταν μπροστά πριν από δυο εβδομάδες, αλλά ο Απόλλωνας επανήλθε και πιστεύω θα υπάρξει μια καλή μονομαχία μεταξύ των δυο ομάδων. Ακόμα πιστεύω ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει περισσότερες πιθανότητες από τον Απόλλωνα, αλλά θα πρέπει να το πάρει σοβαρά. Η πρόβλεψή μου είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ θα πάρει το πρωτάθλημα».

 

«Φίλος μου για όλη μου τη ζωή ο Καραβίδας»

Για τον πρόεδρο της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου: «Είναι πρόεδρος της Δόξας τώρα. Είναι κάποιος με τον οποίο δουλεύω τα τελευταία 10 χρόνια. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Κύπρο δουλεύουμε μαζί. Έχουμε μια διαφορετική σχέση. Είμαστε φίλοι εκτός ποδοσφαίρου. Δεν έχω παράπονα απ΄ αυτόν. Ό,τι μπορούσε να κάνει για μένα, το έκανε. Θα είναι φίλος μου για όλη μου τη ζωή».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ