Ευκαιρία… ζωής οι αξιολογήσεις του ΠΑ.Σ.Π. – Τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές

Ως μια μοναδική ευκαιρία για την ζωή τους αντιμετωπίζουν τις ετήσιες αξιολογήσεις του ΠΑ.Σ.Π. οι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν σ΄ αυτές. Αν και είναι γνωστό ότι οι υποτροφίες που δίνει ο Σύνδεσμος στους νεαρούς ποδοσφαιριστές μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή τους, εντούτοις και οι ίδιοι δείχνουν να το αντιλαμβάνονται και να το δηλώνουν.

Με το πέρας της ολοκλήρωσης των ποδοσφαιρικών αξιολογήσεων που διοργάνωσε ο ΠΑΣΠ, είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε δηλώσεις από τρία νεαρά ταλέντα και επίδοξους σπουδαστές:

Από την Κίτρινη ομάδα μιλήσαμε με τον Ανδρέα Ιωάννου:

«Ονομάζομαι Αντρέας Ιωάννου, είμαι 19 ετών και αγωνίζομαι ως αμυντικός μέσος. Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία οι αξιολογήσεις του ΠΑΣΠ. Ο Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών μας βοηθά να αποκτήσουμε υποτροφία για να σπουδάσουμε αυτό που μας αρέσει. Ήταν πολύ ενδιαφέροντα όλα όσα κάναμε. Είναι μια ευκαιρία για τον κάθε ποδοσφαιριστή να ακολουθήσει αυτό που τον ενδιαφέρει και να εργαστεί μετά το πέρας της αθλητικής καριέρας του. Θα ήθελα να σπουδάσω Sports Management ή Science που είναι όσο το δυνατό πιο κοντά σε αυτό που κάνω».

Από την Άσπρη ομάδα μας μίλησε ο Χαράλαμπος Βουδάσκας:

«Ονομάζομαι Χαράλαμπος Βουδάσκα, είμαι 16 ετών και αγωνίζομαι ως επιθετικός στον Άρη Λεμεσού (U17). Οι ποδοσφαιρικές αξιολογήσεις ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για όσους βρέθηκαν εκεί. Όλα τα παιδιά έδειξαν το ταλέντο τους, πήραν πολύτιμες συμβουλές και θα έχουν την μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσουν υποτροφία για σπουδές σε Κυπριακά πανεπιστήμια μέσω του ΠΑΣΠ. Θα ήθελα να συνδυάσω σπουδές και ποδόσφαιρο. Μου αρέσει το Sport Management και θα ήθελα να σπουδάσω Κύπρο, Αγγλία ή Αμερική».

Από τη Μπλε ομάδα μιλήσαμε με την Αντωνία Αριστείδου:

«Οι αξιολογήσεις ήταν υψηλού επιπέδου και μία πολύ καλή εμπειρία. Θα ήθελα να σπουδάσω φαρμακευτική ή ιατρική και να συνδυάσω τις σπουδές μου με το ποδόσφαιρο γιατί είναι κάτι που αγαπώ και μου αρέσει».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ