Εξοντωτική τιμωρία ποδοσφαιριστή με κατηγορητήριο που διαψεύδεται από video που αποκαλύπτουμε!

Σκανδαλώδης τιμωρία ποδοσφαιριστή της ΠΑΕΕΚ! Ο Αδάμος Ευσταθίου τιμωρήθηκε από τη Δικαστική Επιτροπή της ΚΟΠ με αποκλεισμό τριών αγωνιστικών και 1000 ευρώ πρόστιμο, στο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας του με τον Χαλκάνορα (08/02).

Ο λόγος είναι τα όσα έγραψε η παρατηρητής αγώνος Δέσπω Τσιουτή στην έκθεσή της, βάσει της οποίας ο Ευσταθίου χειρονόμησε απρεπώς. Αυτό ακριβώς είναι και το παράδοξο στην όλη υπόθεση. Στοιχεία που φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας ο ΠΑ.Σ.Π. και δεν επιδέχονται καμίας αμφισβήτησης, αποδεικνύουν πως ο παίκτης δεν προέβη σε καμία άσεμνη ενέργεια.

Η κ. Τιουτή σημείωσε σχετικά στην έκθεσή της: «Στο 87΄ και μετά από πτώση αντιπάλου ποδοσφαιριστή στην επανορθωτική περιοχή του τερματοφύλακα της ΠΑΕΕΚ, οι οπαδοί των γηπεδούχων που βρισκόντουσαν πίσω από το τέρμα (εκτός του αγωνιστικού χώρου) στο διάδρομο που οδηγεί στις κερκίδες φώναξαν για πέναλτι. Τότε ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενουμένων με τον αριθμό φανέλας Νο 7 σήκωσε το μεσαίο δάκτυλό του δεξιού του χεριού κάνοντας ΑΠΡΕΠΗ χειρονομία».

Το video όμως που αποκαλύπτουμε μέσω του λογαριασμού μας στο facebook και στο youtube, κάθε άλλο παρά επιβεβαιώνει τα όσα ισχυρίστηκε η κ. Τσιουτή:

1)Το οπτικό υλικό δείχνει την κίνηση του παίκτη από την αρχή που έγινε η φάση. Ο Ευσταθίου (διακρίνεται ξεκάθαρα στο video-είναι ο παίκτης που έχει πιασμένα τα μαλλιά του πίσω) σε καμία περίπτωση δεν χειρονομεί. Ούτε καν σηκώνει το χέρι του.

2) Ο διαιτητής και ο βοηθός διαιτητής έχουν άμεση οπτική επαφή με τον παίκτη. Κατά συνέπεια, αν χειρονομούσε απρεπώς, θα τον έβλεπαν αμέσως.

3) Οι οπαδοί που βρίσκονται κοντά στα κάγκελα, πίσω από την εστία δεν αντιδρούν. Αν ο Ευσταθίου έκανε ό,τι ισχυρίζεται η κ. Τιουτή, δεν θα γίνονταν έξαλλοι;

4) Ο μόνος που ψηλώνει τα χέρια στη φάση του 87΄ είναι ο διαιτητής για να καλέσει το ιατρικό τιμ να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στον ποδοσφαιριστή που έπεσε κάτω.

Καταδικάζουμε τη στάση της κας Δέσπως Τσιουτή. Τα όσα υποστηρίζει δεν επιβεβαιώνονται από τα οπτικά ντοκουμέντα. Ταυτόχρονα, καλούμε δημοσίως την ΚΟΠ να επανεξετάσει την υπόθεση.

Σημειώνεται πως ο ΠΑ.Σ.Π. δεν στάθηκε μόνο στα οπτικοακουστικά ντοκουμέντα που έχει στη διάθεσή του, αλλά μίλησε και με τον Παρατηρητή διαιτησίας, τον κ. Μιχάλη Καραϊσκάκη. Ο τελευταίος μας είπε ότι δεν υπέπεσε στην αντίληψή του οτιδήποτε.

Εξάλλου, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μας ανέφερε: «Πραγματικά δεν ξέρω πώς να αντιδράσω μετά από αυτό που έγινε. Παίζω για περισσότερο από μια δεκαετία στα πρωταθλήματα της ΚΟΠ και ουδέποτε έχω παραπεμφθεί στη Δικαστική. Μόλις μάθαμε για το κατηγορητήριο αναζητήσαμε το βίντεο του αγώνα. Και όταν το βρήκαμε, στείλαμε επιστολή στην ΚΟΠ μια ημέρα πριν από την εκδίκαση της υπόθεσης, ενημερώνοντας πως έχουμε οπτικό υλικό που καταρρίπτει την σε βάρος μου μαρτυρία. Την Πέμπτη στη Δικαστική όμως, αν και ήμασταν στημένοι για 1,5 ώρα έξω από την αίθουσα, δεν μας κάλεσαν ούτε καν να καταθέσουμε. Μετά πληροφορηθήκαμε γι΄ αυτή την βαριά τιμωρία. Αυτή τη στιγμή με πνίγει το δίκιο μου».

Μπορείτε να δείτε το video ΕΔΩ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ