Έτσι δημιουργείς αθλητική Παιδεία – Ο Μπεμπέ δίδαξε ποδόσφαιρο

Με αυτόν ακριβώς τον τρόπο δημιουργείς αθλητική Παιδεία! Ο ΠΑ.Σ.Π. συμμετείχε κι αυτή τη χρονιά στο πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας για εκμάθηση αθλημάτων σε μαθητές της δημοτικής εκπαίδευσης.

Την Τρίτη (01/12) αντιπροσωπεία του Συνδέσμου μας παρευρέθηκε στο πολυπροπονητήριο «Ευάγγελος Φλωράκης» και με τη βοήθεια του μέλους μας Λουτσιάνο Μπεμπέ, δείξαμε τα… μυστικά του ποδοσφαίρου στους μικρούς αθλητές.

Ο άσος της Ομόνοιας έδειξε πως τα πάει υπέροχα με τα παιδιά, όπως φανερώνουν και τα φωτογραφικά μας στιγμιότυπα. Μεταξύ άλλων, τους έδειξε πώς να σκοράρουν, να σουτάρουν και να εκτελούν πέναλτι, με τους μικρούς μαθητές να δείχνουν την εκτίμησή τους.

Ο Μπεμπέ μιλώντας στο γραφείο Τύπου του ΠΑ.Σ.Π. δήλωσε ενθουσιασμένος από την εμπειρία. Όπως εξήγησε, η ικανοποίηση που εισπράττεις όταν βλέπεις τα παιδιά να χαίρονται τη διαδικασία και να χαμογελούν, είναι μεγάλη.

Σημειώνεται ότι  στην ημερίδα ποδοσφαίρου συμμετείχαν παιδιά από τα δημοτικά σχολεία του Αγίου Δομετίου (Α΄, Β΄, Γ΄) και της Έγκωμης (Β’).

Κάντε click ΕΔΩ για φωτογραφίες από την εκδήλωση

Αντώνης Κέστας

Γραφείο Τύπου ΠΑ.Σ.Π.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ