Ετήσια γενική συνέλευση ΠΑ.Σ.Π. με τιμητικές βραβεύσεις

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η ετήσια γενική συνέλευση του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών. Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου Γιώργος Μερκής, ενώ ο εκτελεστικός πρόεδρος Σπύρος Νεοφυτίδης παρουσίασε τις δράσεις και τους στόχους του Συνδέσμου. Επίσης, τέθηκαν διάφορες προτάσεις προς έγκριση. Επιπλέον, έγινε:

  • Παρουσίαση Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων ΠΑ.Σ.Π. από την Υπεύθυνη του γραφείου & των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του ΠΑ.Σ.Π., κα. Σίλεια Βάσου.
  • Παρουσίαση τρόπου ψηφοφορίας Βραβείων ΠΑ.Σ.Π. περιόδου 2022/23, από τον Υπεύθυνο Μάρκετινγκ και Social Media του ΠΑ.Σ.Π. κ. Λοΐζο Χρυσοστόμου.
  • Παρουσίαση Οικονομικών Καταστάσεων 2021, από τον κ. Δημήτρη Παπαδόπουλο εκ μέρους της DPA & Co Limited Chartered Accountants.
  • Παρουσίαση με θέμα «Χρεωκοπία/Κλείσιμο Ομάδων και τα Επαγγελματικά συμβόλαια» από τον νομικό σύμβουλο του ΠΑ.Σ.Π., κ. Λοΐζο Χατζηδημητρίου.
  • Παρουσίαση με θέμα «Εθνικός Ελάχιστος μισθός» από τον νομικό σύμβουλο του ΠΑ.Σ.Π., κ. Πάρι Σπανό.

Ο ΠΑ.Σ.Π. ευχαριστεί την Ιδιωτική Ελληνική Σχολή Φόρουμ για την παραχώρηση του αμφιθεάτρου καθώς και για την φιλοξενία.

Τιμητικές Πλακέτες
Ο ΠΑ.Σ.Π. δεν ξεχνάει τους ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες που πρόσφεραν στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Με την ολοκλήρωση της γενικής συνέλευσης ο Σύνδεσμος βράβευσε τους Ανδρέα Βασιλείου, Ζαχαρία Θεοδώρου, Ευδοκία Ευθυβούλου και Γιώτα Ρήγα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ