Έρχεται ο «The Best Player» της σεζόν!

H ποδοσφαιρική σεζόν 2022-23 πλησιάζει προς το τέλος της και οι κορυφαίοι έντεκα ποδοσφαιριστές καθώς και ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος «προθερμαίνονται» για τα «PASP FOOTBALL AWARDS 2022/23» που θα πραγματοποιηθούν στις 18 Μαΐου στο Monte Caputo και θα μεταδοθούν απευθείας από το κανάλι Cablenet Sports 1.

Από φέτος ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών αποφάσισε όπως το βραβείο για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή, το οποίο χορηγεί η Unicars και η Volkswagen, μετονομαστεί από MVP σε «The Best Player», στα πρότυπα δηλαδή των βραβείων της FIFPRO και της FIFA.

Οι ποδοσφαιριστές ψηφίζουν αυτές τις μέρες μέσα από τις αντίπαλες ομάδες, τους ποδοσφαιριστές που κατά την άποψή τους ξεχώρισαν με βάση τις συνολικές τους ατομικές εμφανίσεις και την απόδοση που είχαν από την αρχή της σεζόν. Μέσω αυτής της διαδικασίας θα αναδειχθεί τόσο η καλύτερη ενδεκάδα του φετινού μαραθωνίου όσο και η δεύτερη καλύτερη ενδεκάδα, οι οποίες είναι χορηγία της φίλαθλης εταιρείας Carlsberg. Η αξία των υπό αναφορά βραβείων είναι μεγάλη αφού οι κορυφαίοι αναδεικνύονται μέσα από την κρίση των ίδιων των αντιπάλων τους. Ταυτόχρονα οι ποδοσφαιριστές ψηφίζουν και τον κορυφαίο προπονητή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και στη φετινή, η ανάδειξη του κορυφαίου ποδοσφαιριστή θα γίνει με βάση τις ψήφους των ποδοσφαιριστών σε συνάρτηση της αξιολόγησης που κάνει η διεθνής πλατφόρμα InStat.

Διοργανωτής των «PASP FOOTBALL AWARDS 2022/23» είναι ο ΠΑ.Σ.Π., χορηγός μετάδοσης η Cablenet και χορηγοί των βραβείων οι Unicars (Volkswagen), Stoiximan, Carlsberg, Ducati, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Lander Polar Ice και PharmaLEAD.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ