Εποικοδομητική συνάντηση για τον ΚΟΑ που δείχνει διάθεση να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές

Εποικοδομητική χαρακτηρίζεται η χθεσινή (02/06) συνάντηση αντιπροσωπείας του ΠΑ.Σ.Π. με τον Φίλιππο Σοφοκλέους, που εκτελεί χρέη αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή στον ΚΟΑ.

Ο Σύνδεσμός μας, που εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο Σπύρο Νεοφυτίδη και το νομικό μας σύμβουλο Λοΐζο Χατζηδημητρίου, έθεσαν επί τάπητος κάποια σημαντικά ζητήματα και συζήτησαν διεξοδικά τις σχετικές παραμέτρους.

Ανάμεσα στα θέματα που αποτέλεσαν αντικείμενο των επαφών μας ήταν το ραντεβού με το Υπουργείο ¶μυνας σε σχέση με τις διευκολύνσεις που πρέπει να τυγχάνουν οι ποδοσφαιριστές-μέλη μας που υπηρετούν τη θητεία τους.

Συζητήσαμε, επίσης, το ενδεχόμενο να γίνει σεμινάριο πρώτων βοηθειών στους ποδοσφαιριστές με τη συνεργασία του ΚΟΑ. Όπως συνειδητοποίησαν όλοι μετά και τα όσα έγιναν στο παιχνίδι ΑΕΛ – Ανόρθωση κατά τη λήξασα σεζόν, είναι απαραίτητο οι παίκτες να μπορούν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες. Ο Καλουντζέροβιτς (ΑΕΛ), κατάπιε τη γλώσσα του και ο Βαλεντίνος Σιέλης (Ανόρθωση) επενέβηκε έγκαιρα και τον έσωσε…

Επιπλέον, αναλύσαμε θέματα που αφορούν την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών. Κάποια βασικά και δίκαια αιτήματά μας σε σχέση με αυτό το κεφάλαιο, αναμένεται να προωθηθούν ξανά σε συνεργασία με τον Οργανισμό.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ