Επίσκεψη της πρέσβειρας της Γερμανίας στα γραφεία του ΠΑ.Σ.Π.

Επ’ ευκαιρίας του EURO 2024, η πρέσβειρα της Γερμανίας στην Κύπρο Anke Schlimm επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι τα γραφεία του ΠΑ.Σ.Π. και συναντήθηκε με τον εκτελεστικό πρόεδρο του Συνδέσμου Σπύρο Νεοφυτίδη. Η πρεσβεία της Γερμανίας στην Κύπρο προγραμματίζει να πραγματοποιήσει εκδήλωση στις 14 Ιουνίου στη Λευκωσία και η κ. Schlimm ζήτησε τη συνδρομή του ΠΑ.Σ.Π. όσον αφορά τα άτομα που θα δώσουν το παρών τους από τον χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου.

H συζήτηση επεκτάθηκε και σε άλλα θέματα που αφορούν το κυπριακό ποδόσφαιρο, όπως η βία στους αγωνιστικούς χώρους, τις προσπάθειες του ΠΑ.Σ.Π. για καταπολέμηση των αρνητικών φαινομένων, όπως η βία και ο ρατσισμός, ενώ διάλογος έγινε και για την επιμόρφωση των ποδοσφαιριστών. Μη ξεχνάμε ότι ο ΠΑ.Σ.Π. συνεχίζει τις δράσεις του για την πρόληψη και πάταξη της βίας, καθώς και την προώθηση του «ευ αγωνίζεσθαι», όπως προνοείται και μέσα από το Μνημόνιο Συναντίληψης που υπογράφηκε στις 02/06/2023 στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης.

Επιπλέον, οι Σπύρος Νεοφυτίδης και Anke Schlimm συζήτησαν τρόπους συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών στο μέλλον. Ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π. ανέφερε στην κα. Schlimm ότι το συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών είναι ανοικτό σε μία πολυεπίπεδη συνεργασία και ανάπτυξη των σχέσεων με την πρεσβεία της Γερμανίας στην Κύπρο. Από την πλευρά της η πρέσβειρα της Γερμανίας ευχαρίστησε τον κ. Νεοφυτίδη για τη μεγάλη του προθυμία να βοηθήσει ώστε η εκδήλωση να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ