Επιλεκτική νομοθεσία και πρωτόκολλο α λα καρτ!

Σήμερα στο Γεροσκήπου Ladies – Λευκοθέα Λατσιών, οι ποδοσφαιρίστριες βρήκαν κλειστά αποδυτήρια και όταν αυτά άνοιξαν αργοπορημένα, ενημερώθηκαν από τους αρμόδιους ότι πρέπει να τα χρησιμοποιούν 5 ανά φορά. Στο τέλος κατέληξαν κάτω από τον ουρανό να προετοιμάζονται για το παιχνίδι χωρίς ούτε καν μια πρόχειρη τέντα.

Πριν λίγες μέρες όμως, εκπρόσωπος της ΚΟΠ σε τηλεοπτική εκπομπή ανάφερε πως παρόλο που οι διαστάσεις πολλών αποδυτηρίων δεν τηρούν τα όρια που θέτει το υγειονομικό πρωτόκολλο δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο και ότι δυστυχώς αυτά τα γήπεδα έχουμε και θα χρησιμοποιήσουν τα υφιστάμενα αποδυτήρια οι ποδοσφαιριστές!

Παράλληλα η οδηγία στο πρωτόκολλο για αναγκαστικά τεστ πριν την έναρξη των Πρωταθλημάτων τηρήθηκε επιλεκτικά ανά Κατηγορία. Θυμίζουμε πως στους αγώνες Κυπέλλου αγωνίζονται οι μεν με τους δε.

Ο ρόλος του ΠΑ.Σ.Π. δεν είναι να θεσπίσει πρωτόκολλο, ούτε έχει τις γνώσεις για να θέσει τα σωστά υγειονομικά μέτρα και ούτε είμαστε οι αρμόδιοι για να τα ελέγχουμε. Το μόνο που θα πούμε είναι πως όσοι γεννιούνται σε αυτόν τον πλανήτη – εμείς θεωρούμε – έχουν ίσα δικαιώματα, η ζωή τους αξίζει το ίδιο και πρέπει να αντιμετωπίζονται με σεβασμό και αξιοπρέπεια.

Ας βγάλει ο κάθε φίλαθλος και πολίτης αυτού του Κράτους τα δικά του συμπεράσματα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ