ΕΠΑΘΛΟ ΗΘΟΥΣ ΤΕΧΝΗΣ & ΑΡΕΤΗΣ CARLSBERG: Υποψήφιοι Εντλοβού, Χαραλαμπίδης και Βάντερ

Για την 2η αγωνιστική Αυγούστου 2015,του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος A΄Κατηγορίας περιόδου 2015/2016, που περιελάμβανε τους αγώνες του Σαββατοκύριακου 29&30/8/15, ψήφο διάκρισης για το Έπαθλο ‘Ήθους, Τέχνης και Αρετής CARLSBERG, πήραν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές.

Ντίνο Εντλοβού (ΑΝΟΡΘΩΣΗ)

Κω/νος Χαραλαμπίδης (ΑΠΟΕΛ)

Βάντερ Βιερά (ΑΠΟΕΛ)

Ως γνωστό στο Έπαθλο Ήθους, Τέχνης και Αρετής CARLSBERG, ψηφίζουν 22 Αθλητικοί Συντάκτες της έντυπης και ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας, μέλη της Ε.Α.Κ., η αμερόληπτος ψήφος των οποίων αναδεικνύει τον «Καλύτερο Ποδοσφαιριστή» κάθε μήνα, ο οποίος στη συνέχεια βραβεύεται από την φίλαθλη εταιρεία CARLSBERG, με την ανώτατη τιμητική διάκριση του Επάθλου CARLSBERG.

Περαιτέρω ο αναδεχθείς ως ο «Καλύτερος Ποδοσφαιριστής» υποδεικνύει ένα εγκεκριμένο από τον Έφορο Σωματείων και Ιδρυμάτων, «Αγαθοεργό- Φιλανθρωπικό Ίδρυμα», στο οποίο η CARLSBERG συνεισφέρει το ποσό των €1000.

Υπενθυμίζεται ότι, ποδοσφαιριστής που θα πάρει μια κόκκινη κάρτα η δύο κίτρινες στην διάρκεια του μήνα, αυτόματα θέτει τον εαυτό του εκτός συναγωνισμού από το Έπαθλο CARLSBERG, ανεξάρτητα από τον τελικό αριθμό ψήφων που θα πάρει.

Στόχος του Επάθλου CARLSBERG, που φέτος συμπληρώνει 44 χρόνια ζωής και προσφοράς στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, είναι να καλλιεργήσει ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές την άμιλλα στον στίβο του ήθους, τέχνης και αρετής και να συμβάλει στην εμπέδωση του τίμιου παιχνιδιού στους αγωνιστικούς χώρους.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ