Ενωμένοι όλοι μαζί για καλό σκοπό! (video)

To Charity Idols σε συνεργασία με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών και τις 14 ομάδες Α’ Κατηγορίας του κυπριακού πρωταθλήματος, στέκονται δίπλα στην πρωτοβουλία «νερό και χΡώμα» της Άντρης Ευριπίδου Αταλιώτη, προς ενίσχυση προγραμμάτων για παιδιά με ανάγκες.

Στο πλαίσιο της δράσης “Φτιάξε μια ΚΑΡΔΙΑ για μεγάλα ΑΛΜΑΤΑ”, δεκατέσσερις ποδοσφαιριστές ζωγράφισαν τις δικές τους καρδιές. Παράλληλα όλες οι ομάδες πρόσφεραν τις επίσημες εμφανίσεις των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών τους για να τεθούν σε φιλανθρωπική δημοπρασία.

Οι φίλαθλοι μπορούν να διεκδικήσουν από τις 11 μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου 2023, την υπογραμμένη φανέλα του κάθε ποδοσφαιριστή μαζί με την μοναδική καρδιά που ζωγράφισε, στην διαδικτυακή πλατφόρμα charityidols.com ενισχύοντας το έργο των παιδικών προγραμμάτων του Κέντρου Ανάπτυξης Δεξιοτήτων του παιδιού «Το Άλμα», τα «Μοναδικά Χαμόγελα» και το Ίδρυμα «Κιβωτός».

Να σημειώσουμε πως στην εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δένδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, η οποία ήταν αφιερωμένη στο «νερό και χΡώμα», ήταν καλεσμένοι και οι ποδοσφαιριστές ενώ το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑ.Σ.Π. εκπροσώπησε η διεθνής ποδοσφαιρίστρια της Λευκοθέας, Ξένια Γεωργίου, η οποία πρόσφερε με τη σειρά της μια επίσημη εμφάνιση της ομάδας της, με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστριών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ