Ενημερωτική διαδικτυακή συνάντηση για προγράμματα επιμόρφωσης στην αθλητική διοίκηση

Ο αθλητισμός παγκοσμίως αναπτύσσεται ραγδαία και ακριβώς για τον λόγο αυτό δημιουργούνται νέες ανάγκες για προσωπικό με εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες. Οι ρυθμοί ανάπτυξης στον αθλητικό χώρο είναι πράγματι γρήγοροι και ως αποτέλεσμα αυτού, παρουσιάζεται η επιτακτική ανάγκη για επιμόρφωση των επαγγελματιών και στελεχών του αθλητισμού σε εξειδικευμένους τομείς. Οι νέες δομές στην οργάνωση και διοίκηση του αθλητισμού επιβάλλουν την δημιουργία νέων θέσεων στα οργανογράμματα των αθλητικών ομάδων και ομοσπονδιών.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ανταποκρινόμενο στα νέα αυτά δεδομένα και πρωτοπορώντας εδώ και χρόνια στην κατάρτιση στελεχών στην αθλητική διοίκηση τόσο στην Κύπρο όσο και διεθνώς, θα προσφέρει τον Ιανουάριο του 2022, σειρά εξειδικευμένων προγραμμάτων επιμόρφωσης σε συγκεκριμένους τομείς, σύμφωνα με τις ανάγκες που προκύπτουν λόγω της μεγάλης εξέλιξης στα αθλητικά δρώμενα.

Τα εν λόγω προγράμματα επιμόρφωσης τα οποία θα προσφέρονται εξ αποστάσεως για στελέχη και επαγγελματίες στην Κύπρο και στην Ελλάδα καλύπτουν τους πιο κάτω τομείς:

  • Πρόγραμμα επιμόρφωσης για Team Managers σε αθλητικές ομάδες
  • Πρόγραμμα επιμόρφωσης για Αθλητικούς Διευθυντές (Sporting Directors) σε ομάδες
  • Πρόγραμμα επιμόρφωσης για ποδοσφαιρική διοίκηση/διαχείριση για προπονητές ποδοσφαίρου
  • Κόστος του κάθε προγράμματος: €700. Μέλη του ΠΑ.Σ.Π. που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα προγράμματα, μπορούν να επωφεληθούν επιχορήγησης €100.

    Στις 10 Ιανουαρίου του 2022 (11:30 π.μ.) θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική διαδικτυακή συνάντηση κατά την διάρκεια της οποίας θα παρουσιαστούν όλες οι σχετικές λεπτομέρειες και για τα τρία προγράμματα επιμόρφωσης:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ