Έναρξη συνεργασίας ΠΑ.Σ.Π. – Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π.) ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Όμιλο Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ. Στόχος της συνεργασίας είναι η προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας στα μέλη του Συνδέσμου και κατ’ επέκταση η προστασία της υγείας τους.

Η συνεργασία προβλέπει την παροχή προνομίων για εξετάσεις κλινικού εργαστηρίου και ακτινοδιαγνωστικής για τα εγγεγραμμένα μέλη του Συνδέσμου, τα εξαρτώμενα (ανήλικα) τέκνα τους και τον/ην σύζυγό τους.

Ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π Σπύρος Νεοφυτίδης, αφού εξήρε τη σημασία της συνεργασίας, είπε: «Μέσα από το ευρύ φάσμα υπηρεσιών που προσφέρει ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, τα μέλη μας θα επωφεληθούν ποικιλοτρόπως. Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στους ποδοσφαιριστές και τις ποδοσφαιρίστριες υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας και πρόληψης, κάτι το οποίο πετύχαμε μέσα από αυτή τη συνεργασία με έναν κορυφαίο Όμιλο υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας».

Ικανοποίηση σχετικά με τη συνεργασία με τον ΠΑ.Σ.Π εξέφρασε ο Διευθυντής Λειτουργίας και Ανάπτυξης του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στην Κύπρο, κ. Αναστάσιος Καλογιάννης. «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που συνεργαζόμαστε με τον Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών, συμβάλλοντας στην πρόληψη και φροντίδα της υγείας των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών και των οικογενειών τους. Στόχος μας, μέσα από αυτή τη συνεργασία, είναι η διαγνωστική στήριξη της υγείας των μελών του ΠΑ.Σ.Π, αλλά και συνολικά η προαγωγή της υγείας όλων, μέσα από μια σειρά δράσεων που στόχο έχουν την ανάπτυξη της υγείας, μέσω του αθλητισμού».

Σημειώνεται ότι ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ (Χημεία Γιαννουκά και Διαγνωστικό Κέντρο Άλφα Εύρεσις) αποτελεί κορυφαίο ιδιωτικό φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας με εταιρείες όπως το XΗΜΕΙΟ ΓΙΑΝΝΟΥΚΑ με δίκτυο 16 κέντρων εξυπηρέτησης για εργαστηριακές εξετάσεις σε Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό και Πάφο και το ALPHA EVRESIS με 2 ακτινοδιαγνωστικά κέντρα στην Λευκωσία, πλήρως εξοπλισμένα με νέα σύγχρονα μηχανήματα και σημαντικής εμπειρίας ιατρικό προσωπικό.

Το διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑ.Σ.Π ευχαριστεί τον Όμιλο για τη στήριξη.

* Στη φωτογραφία από αριστερά ο κ. Αναστάσιος Καλογιάννης, ο κ. Σπύρος Νεοφυτίδης και ο κ. Κυριάκος Γιαννουκά.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ