Από τη στιγμή που ερχόμαστε σ’ αυτό τον κόσμο, είμαστε μαζί. Ο καθένας μπορεί να αφήσει το στίγμα του, αλλά μαζί μπορούμε πραγματικά να κάνουμε τη διαφορά. Και είναι γι’ αυτό που ψηφίζουμε.

Στο βίντεο που ακολουθεί υπάρχουν πλάνα από όλη την Ευρώπη νεογνών λίγο μετά τη γέννησή τους· μια συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή που συνοδεύεται από μια αίσθηση ευθύνης για το ευ ζην αυτής της νέας ζωής στο μέλλον. Τα παιδιά αυτού του φιλμ θα κληρονομήσουν τις αποφάσεις που θα πάρουμε εμείς σήμερα.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχει αναλάβει μια εκστρατεία για να βοηθήσει να αυξηθεί η συμμετοχή ψηφοφόρων στις επικείμενες Ευρωεκλογές, οι οποίες στην Κύπρο θα γίνουν στις 26 Μαΐου. Οι εκλογές αποτελούν κορυφαία στιγμή κατά την οποία ο κάθε ένας από εμάς έχει την ευκαιρία να ψηφίσει και να αποφασίσει για το μέλλον του.

Εξάλλου η FIFPro Europe και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τις Ευρωεκλογές μέσω της προώθησης της σημασίας της συμμετοχής των Ευρωπαίων πολιτών στις εκλογές των Ευρωβουλευτών. Για το σκοπό αυτό θα υπάρξουν και στη Κύπρο ποδοσφαιριστές πρεσβευτές οι οποίοι θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες από τον ΠΑ.Σ.Π. σε συνεργασία με το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο.