Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών και οι ποδοσφαιριστές έδειξαν ξανά τη δύναμη τους! Όλοι ενωμένοι ανταποκριθήκαμε στην εκστρατεία για τον Σαββάκη Χρίστου.

Εκατοντάδες ποδοσφαιριστές από ομάδες όλων των κατηγοριών μέσα από την εκστρατεία του ΠΑ.Σ.Π. μάζεψαν μεταξύ τους στα αποδυτήρια χρήματα για ενίσχυση της οικογένειας του Σαββάκη Χρίστου.

Παράλληλα μετά από πρωτοβουλία του Γιώργου Μερκή, αυτός και οι Κωστάκης Αρτυματάς, Δημήτρης Χριστοφή, Ανδρέας Αβραάμ, Χάμπος Κυριάκου και Ivan Trichkovski, δώρισαν φανέλες οι οποίες δημοπρατήθηκαν στην ιστοσελίδα Charity Idols και μαζεύτηκε το ποσό των €1154.

Μαζί με ένα ποσό που συμπλήρωσε ο Σύνδεσμος, δόθηκε ως συνολική βοήθεια στην οικογένεια του Σαββάκη Χρίστου το ποσό των εννέα χιλιάδων ευρώ.

Η σύζυγος του Σαββάκη, Ελισάβετ, σε συνομιλία που είχε με τα μέλη του Δ.Σ. του ΠΑ.Σ.Π., Μάριο Χριστοδούλου και Γιώργο Πεγκλή, ζήτησε να ευχαριστήσει όλους όσους ανταποκρίθηκαν: «Μας έχουν προσφέρει όλοι απίστευτη στήριξη και θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΠΑ.Σ.Π. και σε όλους τους ποδοσφαιριστές για τη βοήθεια τους. Ευχαριστούμε επίσης τον Γιώργο Μερκή και τους Αρτυματά, Χριστοφή, Αβραάμ, Χάμπο και Trichkovski που δώρισαν τις φανέλες τους.»

Ο ΠΑ.Σ.Π. θα ήθελε να ευχαριστήσει με τη σειρά του όλους τους ποδοσφαιριστές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του, όπως και την ιστοσελίδα Charity Idols. Ευχόμαστε στο Σαββάκη, που τις προηγούμενες μέρες έγινε για τρίτη φορά πατέρας, γρήγορη ανάρρωση, Καλά Χριστούγεννα και καλή δύναμη σε όλη την οικογένεια του που είναι συνεχώς δίπλα του.

Όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί! #WeAreStrongerTogether