Εισφορά 1000 ευρώ στο Ειδικό Σχολείο « Φάρος Ζωής»

Η ανάδειξη του Ιμπραίμι Μπεσάρτ, της Ε.Ν.Παραλιμνίου, ως του ?’Καλύτερου Ποδοσφαιριστή” του Επάθλου Ήθους, Τέχνης και Αρετής Carlsberg για τον μήνα Φεβρουάριο 2014, αποτελεί αναμφίβολα επιβράβευση της ποδοσφαιρικής του αξίας και ταυτόχρονα τιμά το σωματείο στο οποίο αγωνίζεται.

Γι’ αυτή του την επιτυχία η φίλαθλος εταιρεία Carlsberg, τίμησε τον ποδοσφαιριστή με την ανώτατη τιμητική διάκριση του θεσμού, ενώ ο ίδιος επέλεξε, το Ειδικό Σχολείο για παιδιά με Ειδικές Ανάγκες, «Φάρος Ζωής», που βρίσκεται στο Παραλίμνι, για να συνεισφέρει η Carlsberg το ποσό των 1000 ευρώ, που αποτελεί το χρηματικό βραβείο του Επάθλου Carlsberg.
Το ποσό αυτό, ως γνωστό, η φίλαθλος εταιρεία Carlsberg συνεισφέρει κάθε μήνα σε ένα εγγεγραμμένο Αγαθοεργό -Φιλανθρωπικό Ίδρυμα, σύμφωνα πάντοτε με τους κανονισμούς που διέπουν την διεξαγωγή του δημοφιλούς αθλητικού θεσμού της εταιρείας.

Το Ειδικό Σχολείο για παιδιά με Ειδικές Ανάγκες, «Φάρος Ζωής», ευρίσκεται στο Παραλίμνι και φιλοξενεί 86 παιδιά, με Νοητική Yστέρηση και άλλες Κινησιακές Παθήσεις, από 2 μέχρι 18 χρόνων και καλύπτει την Ελεύθερη Περιοχή Αμμοχώστου, καθώς και τις κοινότητες Ορμήδειας και Ξυλοφάγου της Επαρχίας Λάρνακας. Λειτουργεί και προσφέρει υπηρεσίες στη βάση της ολοήμερης φροντίδας, από ομάδα συνοδών, φροντιστών, φυσιοθεραπευτών, λογοθεραπευτών , ψυχολόγων, γυμναστών και ειδικών δασκάλων.

Η επίδοση της σχετικής επιταγής, καθώς και του βραβείου στον ποδοσφαιριστή, έγινε την Δευτέρα 10/3/14, στον εκπρόσωπο του Συνδέσμου Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες, « Φάρος Ζωής», κ. Γιώργο Κυθραιώτη, από τον Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων της Carlsberg, Αντρέα Σμυρίλλη, απ΄ όπου και το φωτογραφικό στιγμιότυπο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ