Είμαστε βέβαιοι ότι η Ένωση θα στηρίξει τον Δημήτρη Μουλαζίμη

Ο τραυματισμός του 22χρονου Δημήτρη Μουλαζίμη είναι μια εξέλιξη που λυπεί ιδιαίτερα τον ΠΑ.Σ.Π. Ο παίκτης της Ομόνοιας που αγωνίζεται ως δανεικός στην Ένωση, φάνηκε άτυχος στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος», αφού συγκρούστηκε με συμπαίκτη του και υπέστη κάταγμα κνήμης και περόνης.

Ευχόμαστε καλό κουράγιο στον εξελίξιμο ακραίο αμυντικό και τον διαβεβαιώνουμε και δημοσίως ότι ο Σύνδεσμος πέραν από το έμπρακτο ενδιαφέρον που επέδειξε θα είναι στο πλευρό του για οτιδήποτε χρειαστεί.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο νυν σύλλογος του, η Ένωση, θα αναλάβει πλήρως τα έξοδα νοσηλείας και αποκατάστασής του, παρόλο που δεν έχει ασφαλιστική κάλυψη για τους ποδοσφαιριστές του. Όπως είναι γνωστό ο νεαρός άσος σε κάθε παιχνίδι τα δίνει όλα για τους βυσσινί.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι σύμφωνα με το σχέδιο ασφάλισης που κατήρτισε και πρότεινε στους συλλόγους α΄ κατηγορίας ο ΠΑ.Σ.Π., κάθε σωματείο με 6-7 χιλιάδες ευρώ ετησίως θα είχε καλυμμένους πλήρως όλους τους ποδοσφαιριστές του. Μόνο τα έξοδα του Δημήτρη Μουλαζίμη στην προκειμένη περίπτωση υπολογίζονται στις 6500 ευρώ.

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον άτυχο ποδοσφαιριστή. Παρακολουθώντας την πορεία του είμαστε βέβαιοι ότι σύντομα θα επιστρέψει πίσω σιδερένιος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ