Έ-Βαλε γερή υποψηφιότητα για την πρώτη βράβευση του διαγωνισμού «STOIXIMAN ΧΡΥΣΑ ΓΑΝΤΙΑ»

Η μάχη για την πρώτη βράβευση (1η – 5η αγωνιστική) του διαγωνισμού του ΠΑ.Σ.Π.«STOIXIMAN ΧΡΥΣΑ ΓΑΝΤΙΑ», βρίσκεται σε εξέλιξη. Μέχρι στιγμής προηγείται ο Μπρούνο Βάλε, αφού ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα δεν έχει ακόμη δεχθεί γκολ στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Στο σύνολο των 19 αγώνων που πραγματοποιήθηκαν μέχρι σήμερα είχαμε 16 απαραβίαστες εστίες από τους τερματοφύλακες που αγωνίσθηκαν. Θυμίζουμε ότι υπολείπονται 2 παιχνίδια ώστε να ολοκληρωθεί η 1η και 2η αγωνιστική.

Τον Βάλε ακολουθούν οι τερματοφύλακες Βάτερμαν (ΑΠΟΕΛ), με δύο συνεχόμενα Clean Sheet και οι Μίνιο (ΑΕΚ) και Ρόμο (ΑΕΛ) επίσης με δύο. Οι Βάτερμαν και Μίνιο μάλιστα έχουν την ευκαιρία να φτάσουν τον Βάλε στους εξ αναβολής αγώνες της 1ης και 2ης αγωνιστικής.

Οι υπόλοιποι επτά τερματοφύλακες που διατήρησαν ανέπαφη την εστία τους για έναν αγώνα είναι οι Gottfried (Άρης), Jan Koprivec (Ανόρθωση), Veselovsky (Νέα Σαλαμίνα), Taudul (AEZ), Καϊρίνος (Καρμιώτισσα), Δημήτρης Στυλιανού (Ερμής) και Bogatinov (Εθνικός Άχνας).

Να αναφέρουμε ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας στον διαγωνισμό «STOIXIMAN ΧΡΥΣΑ ΓΑΝΤΙΑ» προηγείται ο Τερματοφύλακας που κράτησε καθαρή την εστία του σε περισσότερα συνεχόμενα παιχνίδια μέσα στην κάθε προκαθορισμένη περίοδο. Εάν συνεχίζει η ισοβαθμία οι Τερματοφύλακες θα μοιράζονται το βραβείο. Ο Τερματοφύλακας θα πρέπει να κρατήσει ανέπαφη την εστία του αγωνιζόμενος σε ολόκληρο τον αγώνα χωρίς να έχει αντικατασταθεί για να μετρήσει το Clean Sheet.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ