Στο γραφείο τύπου του ΠΑ.Σ.Π. έδωσε τηλεφωνική συνέντευξη ο Γάλλος ποδοσφαιριστής Dorian Dervite, ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που υπέγραψε κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου εργοδότησης του, μετά από διαβούλευση του ΠΑ.Σ.Π. με τη διοίκηση της Δόξας Κατωκοπιάς:

Dorian, που σε βρίσκει αυτή η συνέντευξη;
Αυτή τη στιγμή μαζί με την σύντροφο και το παιδάκι μου περιμένουμε την ευκαιρία για να επιστρέψουμε πίσω στη πατρίδα μας. Έχω προκρατήσει ένα εισιτήριο αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τα περιοριστικά μέτρα. Εύχομαι όσο πιο γρήγορα να μας επιτραπεί να επιστρέψουμε.

Ήθελες να τερματίσεις το συμβόλαιο σου;
Ναι. Εγώ προσωπικά δεν ήθελα να προκαλέσω οποιοδήποτε πρόβλημα στην ομάδα μου έτσι ζήτησα από τον ΠΑ.Σ.Π. να με βοηθήσει στις συζητήσεις μαζί με την Δόξα για να βρούμε μια δίκαιη λύση για όλους. Ήθελα να μπορέσω να επιστρέψω μαζί με την οικογένεια μου πίσω στη χώρα μου χωρίς να επιβαρύνω περαιτέρω την ομάδα μου. Οι επικοινωνία και οι συζητήσεις της διοίκησης της Δόξας μαζί με τον ΠΑ.Σ.Π. πήγαν πολύ καλά και όλα τελείωσαν εύκολα, γρήγορα και ευχάριστα για όλους.

Πως ήταν η επαφή σου με τον ΠΑ.Σ.Π.;
Από τη πρώτη στιγμή ο Σύνδεσμος μας κρατούσε ενήμερους και η βοήθεια του ήταν τεράστια. Προσωπικά κάθε φορά που είχα κάποια απορία οι νομικοί σύμβουλοι ήταν εκεί να μου την λύσουν. Ο Σύνδεσμος με συμβούλεψε με βάση τη δική μου απόφαση την οποία στο τέλος πραγματοποίησα.

Φεύγοντας από τη Κύπρο ποιους θα ήθελες να ευχαριστήσεις;
Θα ήθελα πρώτα από όλα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Δόξας για την ευκαιρία που μου έδωσε να αγωνιστώ στο Κυπριακό πρωτάθλημα αλλά και τις στιγμές που στάθηκε δίπλα μου όποτε τον χρειάστηκα. Πραγματικά απόλαυσα τα παιχνίδια εδώ, δυστυχώς όμως δεν καταφέραμε να έχουμε τα αποτελέσματα που περιμέναμε. Η ζωή στη Κύπρο είναι πολύ καλή και μακάρι να μου δοθεί η ευκαιρία να επιστρέψω και πάλι. Τέλος να ευχαριστήσω και τον ΠΑ.Σ.Π. για τη βοήθεια του και την καλή συνεργασία που είχε μαζί με τη Δόξα στις συζητήσεις για λύση του συμβολαίου μου.