Δοκιμαστικά για υποτροφίες σε Κύπρο και εξωτερικό!

Την Παρασκευή (03/04) λήγει η διορία για υποβολή ενδιαφέροντος σε σχέση με τις αξιολογήσεις νεαρών ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν υποτροφίες για εκπαιδευτικά ιδρύματα σε Κύπρο, ΗΠΑ και Αγγλία.

Στις 14 Απριλίου θα γίνουν οι αξιολογήσεις για τους ποδοσφαιριστές-μέλη του ΠΑ.Σ.Π., ενώ στις 15 του ίδιου μήνα θα πραγματοποιηθεί η ίδια διαδικασία για τους παίκτες της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Ακαδημιών Ποδοσφαίρου.

Οι παίκτες θα αξιολογηθούν σε ό,τι αφορά τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες από τον υπεύθυνο εταιρείας του εξωτερικού με την οποία συνεργάζεται ο ΠΑ.Σ.Π. Ο τελευταίος θα εξετάσει τις επιδόσεις των νεαρών και βάσει οπτικού υλικού (η διαδικασία των αξιολογήσεων θα βιντεοσκοπηθεί).

Οι παίκτες, ανάλογα με τον βαθμό αξιολόγησής τους, αλλά και με το βαθμό του απολυτηρίου τους θα εξασφαλίσουν υποτροφίες σε Πανεπιστήμια της Κύπρου και του εξωτερικού, με τα οποία ο Σύνδεσμος έχει ειδική συμφωνία.

Αυτός είναι ο δεύτερος χρόνος που γίνονται οι συγκεκριμένες ειδικές αξιολογήσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του ΠΑ.Σ.Π. (22466508) ή να αποστείλουν ΄μήνυμα στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: info@pasp.org.cy

* Η φωτογραφία είναι από την περασινή διαδικασία αξιολόγησης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ