Δίπλα στο έργο του ΣΠΑΒΟ στο πλαίσιο της εκστρατείας #EqualRights!

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών στο πλαίσιο της εκστρατείας #EqualRights, που πραγματοποιεί υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Ισότητας των Φύλων, έχει προσφέρει συλλεκτικά αθλητικά αντικείμενα στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Charity Idols, τα οποία θα δημοπρατηθούν σταδιακά σε δύο βδομάδες (14-21 & 21-28 Φεβρουαρίου 2022).

Με τις συγκεκριμένες φιλανθρωπικές δημοπρασίες στεκόμαστε δίπλα στο κοινωνικό έργο του Συνδέσμου για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια, για στήριξη των γυναικών θυμάτων οικογενειακής βίας και των εξαρτώμενων τους. Μεταξύ των συλλεκτικών αντικειμένων είναι και μία φορεμένη φανέλα από το τηλεοπτικό σποτ, με αυτόγραφα των ποδοσφαιριστριών και ειδική αφιέρωση από την Πρόεδρο της Κυπριακής Βουλής, κα Αννίτα Δημητρίου.

Τα υπόλοιπα αντικείμενα έχουν προσφέρει οι Matt Derbyshire (χειροποίητο ρολόι χειρός), Μιχαήλ Φράγκος (φανέλα Auerbach), Nicolas Diguiny (βραβείο MVP of the week), Κώστας Μαλέκκος (υπογεγραμμένη αυτοβιογραφία), Σπύρος Νεοφυτίδης (φανέλα Ολυμπιακού – 2005) και Alexander Gonzalez (AFE Futbol). Διεκδικήστε τα εδώ: https://www.charityidols.com/auctions/

Ο Σύνδεσμος Πρόληψης και Αντιμετώπισης της Βίας στην Οικογένεια (ΣΠΑΒΟ) ιδρύθηκε το 1990 και είναι μη κυβερνητικός – μη κερδοσκοπικός οργανισμός. Αποστολή του αποτελεί η παροχή προγραμμάτων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας με κυριότερο στόχο την στήριξη, ασφάλεια, καθοδήγηση, κινητοποίηση και προστασία των γυναικών που δέχονται βία και των παιδιών τους.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες του ΣΠΑΒΟ είναι:

 • Γραμμή Βοήθειας 1440
 • Γραμμή Βοήθειας SMS 99 984042 (Αν δεν μπορείς να μιλήσεις/Αν βρίσκεσαι σε κίνδυνο)
 • Υπηρεσία Live Chat (www.domviolence.org.cy)
 • Ατομικά Ραντεβού Συμβουλευτικής ενδυνάμωσης
 • Τρεις Χώροι Φιλοξενίας για τις γυναίκες και τα παιδιά τους
 • Πρόγραμμα Συμβουλευτικής «ΠΡΩΤΕΑΣ» (Ατομικά ραντεβού σε άτομα που ασκούν ενδοοικογενειακή / συντροφική βία)
 • Κοινωνική Υπηρεσία – Αξιολόγηση και Κάλυψη αναγκών σε άτομα που βιώνουν ενδοοικογενειακή βία ή/και που έχουν διαφύγει
 • Προληπτικές Υπηρεσίες – Παροχή εκπαιδεύσεων, σεμιναρίων στο κοινό, οργανισμούς, εθελοντές, επαγγελματίες, σχολεία κ.α.
 • Ερευνητικό Κέντρο – Συμμετοχή σε Εθνικά και Ευρωπαϊκά Προγράμματα. Στατιστικά δεδομένα και διεξαγωγή ερευνών
 • Ευρωπαϊκή Γραμμή Στήριξης Παιδιών και Εφήβων 116111 και Ευρωπαϊκή Γραμμή για Εξαφανισμένα Παιδιά 116000 – σε συνεργασία με το HFC Policy Centre.
 • Σπίτι της Γυναίκας (ΣτΓ)

Όλες οι παρεχόμενες υπηρεσίες λειτουργούν 24 ώρες, 365 ημέρες το χρόνο, είναι δωρεάν και βασίζονται στις αρχές του σεβασμού, της εχεμύθειας και της εμπιστευτικότητας. Στελεχώνονται από επαγγελματίες. #ΔενEίσαιMόνη  #ΔενEίσαιηMόνη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ