Τα γραφεία του ΠΑ.Σ.Π. επισκέφτηκε ο Δημήτρης Δημητρίου και παρέλαβε το βραβείο Stoiximan Top Save 8ης Αγωνιστικής, από τον Country Manager της Stoiximan στην Κύπρο, κύριο Άγγελο Χοντουλίδη. O τερματοφύλακας της Ανόρθωσης έδωσε και την πιο κάτω συνέντευξη στον ΠΑ.Σ.Π.:

Δημήτρη συγχαρητήρια για το βραβείο, πως νιώθεις;
«Σας ευχαριστώ όπως και τον κόσμο που ψήφισε. Είμαι χαρούμενος για την  απόκρουση, ήταν σημαντική σε ένα παιχνίδι δύσκολο στη Λεμεσό το οποίο κερδίσαμε.»

Μετά από κάποιες συγκυρίες ξεκίνησες να είσαι βασικός στα παιχνίδια της ομάδας σου, πως νοιώθεις, ποιος ο στόχος σου;
«Σίγουρα η πίεση είναι αρκετή σε μια ομάδα όπως η Ανόρθωση. Δεν είναι εύκολο χρειάζεται πολλή συγκέντρωση όμως αυτό μου αρέσει και θα ήθελα να συνεχίσω να αγωνίζομαι βασικός εάν είναι δυνατό μέχρι το τέλος της σαιζόν. Θέλω να τα πηγαίνω όσο καλύτερα μπορώ σε κάθε παιχνίδι.»

Όταν ήσουν μικρός ποιους τερματοφύλακες θαύμαζες;
«Θα πω τον κλασσικό, Buffon! Όμως μου άρεσε και ο Oliver Kahn αν και δεν τον πρόλαβα να παίζει, όμως είχα δει τα στιγμιότυπα του.»

Ξεκίνησες από μικρός στις ακαδημίες ως τερματοφύλακας;
«Όχι έπαιζα επιθετικός, μια μέρα κατά λάθος μπήκα στο τέρμα κι από τότε έμεινα!»

Συνδυάζεις ποδόσφαιρο και σπουδές, ποιο κλάδο ακολουθείς;
«Σπουδάζω Business & Marketing μέσω του προγράμματος υποτροφιών του ΠΑ.Σ.Π.»

Πόσο σημαντικό είναι για ένα ποδοσφαιριστή να σπουδάσει;
«Πιστεύω είναι άκρως σημαντικό. Παίρνεις όλες τις βάσεις που χρειάζεται να έχεις όταν τελειώσεις το ποδόσφαιρο. Αυτό που σπουδάζω πιστεύω ότι θα με βοηθήσει στη ζωή μου στο μέλλον όπως το έχω στο μυαλό μου όταν σταματήσω το ποδόσφαιρο. Όλοι οι αθλητές πρέπει να σπουδάζουν και δεν υπάρχει η δικαιολογία ότι δεν υπάρχει ώρα. Όλοι κάθονται στον καναπέ 5 ώρες και ξεκουράζονται, μπορούν παράλληλα και να διαβάζουν.»